Fáj a fogam, a derekam, egész nap össze-vissza eszek mindent a hasam keményedik de nem fáj, baba alig mozog. Jelent valamit?
Figyelt kérdés
ráadásul hulla fáradt vagyok.38 hetes vagyok,elsö baba 39 hétre jött2012. febr. 24. 19:46
1/3 anonim válasza:
Szerintem csak az idő miatt vagy ilyen nyűgös. De ki tudja?! Lassan vége.
2/3 anonim válasza:
En is pont igy voltam az este. Nagyon fajt a derekam,a hasam alatt is, razott a hideg,aztan valahogy elaludtam es megszunt. Ma reggel is fajdogalt a derekam es kavarog a gyomrom is. 39 hetet toltom holnap. Nekem az elso lanyom 40+6 napra szuletett.
Te hogy vagy ma?
3/3 A kérdező kommentje:
szia! ma is ugyanolyan rosszul vagyok, mostmár hányingerem is van. a derekam a hasam szakad le, a baba piciket lökdös csak.
2012. febr. 25. 16:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!