Nem lehet gyerekem, hogyan dolgozzam fel?
Figyelt kérdés
Nagyon fiatal vagyok és most tudtam meg. Soha nem tudtam elképzelni egy gyerek nélkül a jövőmet, hogyan dolgozzam fel?
16L
2019. júl. 23. 01:10
1/25 anonim válasza:
Miért nem? Lombikkal sem? Örökbefogadás? Ha nekem kiderül, hogy nem lehet gyerekem, akkor a felszabaduló pénzből B tervként bejárom a világot.
2/25 anonim válasza:
sajnálom :(
Idővel jobb lesz, esetleg gondolkozz örökbefogadáson, vagy lombik bébin, dehát azok még messzevannak, gyerek vagy még.
Egyelőre csináld a dolgid, haladjoin az életed, tudom nehéz,de ne keseredj el :)
?Miért nem lehet ?
Biztos nincs rá megoldás ?
3/25 anonim válasza:
Szia! Manapság csak arra mondják, hogy nem lehet gyereke, akinek nincs méhe.
Szóval ezt ne gondold.
4/25 anonim válasza:
Amíg oda eljutsz, sokat fog még fejlődni a technika.
Egyébként nekem sem lehet, genetikai okok miatt... Val.szeg beteg lenne a gyerek
5/25 anonim válasza:
Fiatal vagy még. Ne keseredj el! Mire annyi idős leszel, hogy valóban szeretnél gyereket, még fejlődhet annyit az orvostudomány, hogy lehet. Már van olyan beavatkozás, hogy 60-70 évesen is lehet egy nőnek gyereke. Amúgy meg örökbe is fogadhatsz vagy hozzámehetsz olyan pasihoz, akinek van. Vagy tanulj pedagógusnak és annyi szeretetet adhatsz és kapsz, hogy nem is hinnéd.
6/25 anonim válasza:
Ó, papírom van róla, hogy természetes úton kizárt, hogy teherbe essek. Aztán szültem két fiút teljesen spontán fogantatással. Én azt mondom korai a bánat. ;)
7/25 anonim válasza:
Ó, nekem is van ilyen kolléganőm. Papírja volt róla, hogy nem lehet gyereke. Spontán megfogant az első. Akkor azt mondták neki, hogy na jó, de most már TÉNYLEG nem lehet. Amikor a második teszt is pozitív lett, még sírt is, mert nem akartak másodikat... most már tök mindegy, ki mit mond, védekeznek :D
8/25 anonim válasza:
Ezt meg korai kihelenteni. Kolleganom lanyanak is azt mondtak hogy a betegsegei miatt nem lehet gyereke 16evesen. Azt lam csodat tavaly teherbe esett spontan ma mar lassan 3honapos a kislanya.barmi lehetseges a mai vilagban.
9/25 anonim válasza:
Ismerősömnek 18 éves korában mondták hogy nem lehet gyereke. 38 éves korában, igaz 3. lombik kísérletre, de sikerült.
10/25 anonim válasza:
Rokonságban van egy hölgy, akinek állítólag nem lehet gyereke. A 3.babája született idén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!