Missed ab után mit szedjek, mit vizsgáltassak?
Van egy kisfiam, aki 3 éve született, aztán most márciusban újra teherbe estem, nagy volt az öröm, h jön a tesó. Hétfőn kiderült, h nincs szívhang, tegnap volt a vákumos műtét.
Bár A+ a vérem, mégis termelt a fiamnál a szervezetem vmi ellenanyagot, amit nem vizsgáltak ki, mert h olyan fajta, ami nem megy át a méhlepényen. Bár a dokikban nem, bennem felmerült, h mi van, ha ez is gondot okozhatott most.
Teherbeesés előtt pajzs-, toboz-, és csecsemőmirigyet vizsgáltak, azok tökéletesen működnek.
Még kapargatom össze magam, de tanácsot szeretnék kérni, h milyen vizsgálatokat érdemes majd elvégeztetni a következő teherbeesés előtt, h kiderüljön ez az ellenanyagosdi, meg csak úgy egyáltalán, h minden rendben van-e. Nődokitól vagy házidokitól kérjek teljes vérképet és még mit érdemes?
Hiába tragédia számodra, orvosilag csak akkor foglalkoznak vele ha két (vagy három, nem emlékszem pontosan de a kettő rémlik) vetekesem vagy túl. Addig csak a sajnos előfordul az ilyen...
Nagyon sajnálom
1-es, 3-as, akkor először azt akartad írni, h "miért nem bízod magad...?", mert így ellentmondásos a kettő hozzászólás.
Persze, pár hónap múlva elindulok akar magán úton kivizsgáltatni magam, de gondoltam hatha vannak sorstársak és tudnak adni tippeket, mi az, amit erdemes lehet.
Sajnos, ahogy a hozzászóló is mondja, az orvosok a 3. vetélésig csak legyintenek, h van ilyen, így magamnak kell kérnem tőlük, h adjanak beutalót erre vagy arra, és jól jönnenek tippek, mire érdemes elmenni, odafigyelni.
Nálunk a családban és az ismerősi körömben se vetélt soha senki (vagy nem vallják be), így nincs kitől tanácsot kérni.
Köszönöm, ha vki tud adni tanácsot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!