Az első clostilbegyt kúrám előtt. Van valami tanácsotok? Szedjek valamit mellé? 2×1et írt a doki,3. naptól. Köszi 🙂
Szia. Én orultem volna pl ha szólnak h szedjek nagy dózisban e vitamin :) (400mg/nap) meg vasat, h legyen hova ugye beágyazodjon a baba.
3.kuraban uj doki uj tanacsok. Szólt is , meg o ajanlotta eloszor azt h (nekem kesoi pém volt ígyis) szval,hogy 12-13-14.ciklusnap ne legyunk egyutt. Lh teszteljek amellett h egyszer megnéz ovulációm korul, szval hagyjunk ki 3 napot. Parom se onkielegitsen. Aztan 4 napig legalabb legyunk egyutt minden nap ha lehet. Mi 6 napig 1 nap kivéletével voltunk együtt.:)
Igy fogant meg a babánk.
18+3hkm :)
Én is e vitamint szedek 2x180 mgot.
Vasat egyébként is kell szednem.
A terhesvitamin jó azt szedjed továbbra is.
Én is az ovu tesztet ajánlom, akár a fastestről vagy vateráról is rendelheted.
Én most a második clostis hónapomban vagyok, az előzőnél kémiai terhességem volt.
Szerencsére az nem méhen kívüli, mármint a kémiai terhesség.
Csak valami elindul de végül nem sikerül beágyazódnia és megjön egy pár nap késéssel.
Nincs öaazefüggés a clostival ne aggódj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!