Két sikertelen lombik után, a 3. stimulációra készülök. Mit ajánlotok, mit szedjek még, hogy nagyobb eséllyel indulhassunk?
D-vitaminod rendben van?
Én is PCOS + IR -es vagyok és nekem pl D-vitamin hiányom is volt. Napi 2000NE-t szedek.
Esetleg ha neked nem volt nézve a D-vitamin érdemes lehet szedni, ekkora mennyiséggel még akkor se lehet túladagolni ha jó az értéked.
Sok sikert! :)
A diétát szigorúan betartom: semmi cukor, semmi fehér liszt. A napi 5x-i étkezés nekem egy kicsit nehezen megy, de azért beiktatok tízóraira, uzsonnára ha mást nem, akkor valami gyümölcsöt vagy joghurtot akkor is, ha nem vagyok éhes.
Sportolni nem sportolok; mert 10-12 órákat dolgozom; de a munkám olyan jellegű, ahol sokat kell mozognom nekem is.
Nincs túlsúlyom.
A cukorterhelésem egyébként most már tökéletes lett.
Hormonok... Hát ez nálam nem egyszerű, mert nem átlagos eltéréseim vannak, mint a legtöbb PCO-nak (pl. nálam a tesztoszteron normális, viszont az androsztendion az egekben van). Ez még folyamatban van, mindenképp visszamegyek vele az endokrinológushoz még a stimuláció előtt.
D-vitamin: Szintjét nem nézték. Télen, és a stimulációk alatt szoktam szedni, de nyáron nem, mert napimádó vagyok, és sokat napozok ilyenkor.
Esténként 1 dl jó minőségú vörösbor. Ciklus első felében méhnyálkahártyát vastagítja, utána segíti a beágyazódást, minden nap idd!
Így sikerültek a gyerkőceim, akik ma 4 évesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!