Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Két sikertelen lombik után, a...

Két sikertelen lombik után, a 3. stimulációra készülök. Mit ajánlotok, mit szedjek még, hogy nagyobb eséllyel indulhassunk?

Figyelt kérdés
2016. júl. 31. 10:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szedjél Merckformint, vagy ugyanilyen hatóanyagút a sok közül. Már többször bevált. Ez a szer nem ártalmas, sőt jót tesz az egészségeseknek is, noha cukorbetegeknek írják fel elsőként a diéta mellé. [link]
2016. aug. 5. 19:08
 12/14 anonim ***** válasza:

Szia.

Szerintem a barátcserje, méhpempő nem kéne.

Anno én is kérdeztem lombik előtt, szedjek-e ilyesmit, azt mondták az orvosok, hogy ne.

Ha az IR-re és a hormonjaidra szedsz gyógyszert, az épp elég.

D vitamin napi 3000 egységben, a Kaáliban mindenkivel szedetik, ősszel-télen minden nap, nyáron heti két-háromszor.

Az Inofolic nem mindenkinek jó, aki IR-es, én ezért most az utolsónál már nem is iszom, nem akartam kockáztatni.

2016. aug. 5. 20:31
 13/14 Katidkovacs159 válasza:

heló, ha tényleg mindenre figyelsz (1. diéta (muszáj)

2. mozgás (muszáj)

3. gyógyszeres kezelés (gyógyszer + inofolic))

akkor a lelkizés marad, lelkileg is rendbe kell hozni a dolgokat. lehet a munkaóra sok, lehet más görcs, vagy félelem, vagy emgoldatlan dolog van, de gondold át ezeket is

az inofolicot pedig ne tedd le, nem véletlenül ajánlották neked :)

2016. aug. 24. 10:32
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy írtatok! Azóta kiderült, hogy van egy alloimmun eltérésem: az ölősejtjeim (NK sejtek) túl nagy arányban vannak jelen a szervezetemben és az aktivitásuk is fokozott. Erre lipid infúziókat fogok kapni a lombikkal összehangolva és ha sikeres lesz, akkor a terhesség alatt is. Teljesen más protokoll lesz most, új gyógyszerekkel. Nagyon bízom benne, hogy ez végre sikert hoz nekünk!
2016. aug. 25. 08:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!