Akit elkötöttek automatikusan három császár után annak
is van esélye vissza csináló vagy teherbe esést segítő
beavatkozás után ismét teherbe esnie?
11/20 A kérdező kommentje:
3 éve próbálkoztunk, amire pár napja halálos ágyán közölte édesanyám, hogy ne haragudjak, de Ő lefizette a dokit és ne várjak csodát...
Azzal startolnék, hogy az ilyen orvosnak jégen a helye, ha nem veszed nyakadba a pereskedést, biztos van valami közösségi feketelista.
2018. dec. 4. 00:44
13/20 A kérdező kommentje:
Sajnos ha valóban így van, vissza csinálni már nem tudom. :-( De nem adjuk fel a próbálkozást.
Te már a múltkor is irtál ki erről kérdést,igaz akkor nem mondtad hogy anyád halódik. Hát én tuti leboritottam volna az ágyrol ha nekem ilyet mond,ha ez igaz azóta miért nem tettél lépéseket az ügyben?
2018. dec. 4. 06:07
Olvasd el az utolsó zárójelentésedet, azon lenne rajta, ha történt volna elkötés. De nem lesz rajta és nem is vagy elkötve.
2018. dec. 4. 06:50
Jaj megint te.
Figyelj gondold végig az egészet. Van egy doki, aki szülésekből, tiszta műtétekből megkeres hálapénzzel, magánrendeléssel havi legalább 1-2 milliót. Miért vállalná a kockázatot pár tízezer forintért? Eleve két orvos van a császárnál plusz a személyzet. Már elégetik a petevezeteket, nem is csak kötik, így plusz műszer is kell. A dokinak nem éri meg a rizikó. Van egy kényelmes, bejáratott élete. Miért tenné kockára ezt aprópénzért?
Inkabb maga a 3 császár lehet a ludas. 3-szor vágták at a méhed, simán lehet, hogy a hegek miatt nem tud létrejönni a beágyazódás vagy vmelyik műtét következtében gyulladás lépett fel, ami petevezetek elzáródást okozott. Vagy a hormonrendzsered borult fel. Hány éves vagy? Ezer oka lehet a sikertelenségnek, de nem az, hogy illegálisan elköt az orvos.
2018. dec. 4. 07:28
Na jó, én a halálos ágyas írásig elhittem...
2018. dec. 4. 08:27
Még ha igaz is a történet biztos hogy nem mondott igazat a halálos ágyán a hölgy (még ha nem is szándékosan, lehet zavarodott volt vagy bármi mentális probléma).
Nagymamám édesanyja a példa rá, nem ő nevelte, de egész életében ilyen kamumesékkel próbálta átverni hogy rá figyeljen és élvezte hogy bekavarhatott.
Nagymamám nem ilyen, de ahogy idősödik ő is egyre fogékonyabb a szappanoperába illő teljesen valószínűtlen dolgokra.
Kb. nulla a valószínűsége hogy ez megtörténjen a korábbi válaszolók által már vázolt okokból az orvosnak egyszerűen nem érdeke a dolog.
2018. dec. 4. 11:13
Már volt ilyen kérdése, hiába írtok neki bármit, nem jut el az agyáig, mert akár szép dolog, akár nem ilyet kijelenteni, olyan sötét szerencsétlen, mint a legmélyebb éjszaka. Mégis milyen épelméjű emberben merülne ilyen mérhetetlen ostobaság fel, hogy anyuka lefizeti a dokit és elkötteti a lányát? Reménytelen eset a kérdező, már elnézést, de ez van. Biztos az éhhalál elkerülésére kellett a dokinak éds'anya borítékja, egészen biztosan kockára teszi a karrierjét, rizikózik a kamarából való kizárással alsó hangon, az esetleges hivatástól eltiltással kombinált letöltendővel, csupán azért mert az alsómocsoládi befolyásos Gizi néni hozzá vágott pár tízest. Hogyne. Nem ereszti ezt a tévképzetét el, hiába beszél neki bárki és uram bocsá' azt mondom az a szerencse, hogy nem jön neki össze, már eddig is szült hármat, ne neveljen ennyi ésszel több gyereket, így is elég kárt okoz majd a mérhetetlen eszével és tájékozottságával a már meglévőeknek.
2018. dec. 4. 11:29
Barátok közt színvonalú kamusztori. Csak nem értem, ennek mi értelme..
2018. dec. 4. 12:01
Kapcsolódó kérdések: