Akit elkötöttek automatikusan három császár után annak is van esélye vissza csináló vagy teherbe esést segítő beavatkozás után ismét teherbe esnie?
Figyelt kérdés
Akit elkötöttek automatikusan három császár után annak is van esélye vissza csináló vagy teherbe esést segítő beavatkozás után ismét teherbe esnie???2018. dec. 3. 22:01
1/20 anonim válasza:
Teherbe esni igen. De kihordani nem biztos.
2/20 anonim válasza:
Már miért ne tudná kihordani? A petevezeték elkötése semmilyen formában nem érinti a méhedet...
3/20 anonim válasza:
Lombikkal igen, de azt ilyenkor már nem finanszírozza az OEP, ki kell fizetni teljes áron.
4/20 anonim válasza:
Senkit nem kötnek el automatikusan, csak kérésre, illetve beleegyezéssel. Egyébként lombikkal persze, hogy lehet, de az teljesen önköltséges.
5/20 A kérdező kommentje:
Lombik mennyibe kerül?
Átjárhatósági vizsgálatot finanszíroz?
Köszönöm
2018. dec. 3. 22:56
6/20 anonim válasza:
Mi a francnak átjárhatósági? Ha lekötöttek, akkor nyilván nem átjárható a petevezetőd, hisz a műtétnek ez lenne a lényege...
7/20 A kérdező kommentje:
Igen, de én nem tudom sajnos biztosra, hogy a bele egyezésem nélkül megtették e...
2018. dec. 3. 23:39
8/20 anonim válasza:
Hogy tették volna már meg? Írásos beleegyezés nélkül nem kötnek el senkit.
9/20 A kérdező kommentje:
Akkor sem, ha aláírják helyettem???
2018. dec. 3. 23:45
10/20 anonim válasza:
Nem kötnek el a beleegyezésed nélkül. Miért tennék? Plusz munka a dokinak, felesleges macera. Miért gondolsz erre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!