Ciklus 29. napján vagyok,14. dpo,30. -ára nem várom. Szerintetek csak odaképzelem a 2. csíkot?
Tudom, hogy húszezer ilyen kérdés van, de nem tudom mással megbeszélni. 2014 óta nem védekezünk, de nem érkezett a csoda, orvosi segítséggel sem (év elején vetettük bele magunkat) Ez a ciklusom spontán volt, a dokim szabadságolt.
7 és 37 vagyok
Nekem a 17 dpo volt 10 mm, mégis simán maradt velem a baba. Már 35 hetes vagyok. Hidd el nem lehetetlen!
Persze azért jobb ha megnézik a hcg-t. Illetve mikor visszamész már biztosat fogsz tudni, sajna itt csak az idő mondja meg tutira. De nagyon nagyon ritka a hcg ciszta, a terhesség sokkal valószínűbb.
Barátnőmék 4 sikertelen inszem után gondolták szusszannak pár hónapot és elkezdik a lombikot. Hát az első pihi hónapban összejött a lánya. Teljesen normális lefolyású terhessége volt és egészséges kislánya született. A baba-mama csopiba ahova járok szintén van hasonló történettel kismama.
Sziasztok lányok!
Most megint feldobódtam, meg rendesen össze is zavarodtam, nagyon érdekes ez a hullámvasút, annyi szent :)
Szóval jöttem a klinikáról, ahol nagyon rácsodálkoztak, hogy spontán hónap volt, már akkor is, mikor pozitívat teszteltem, meg bent a dokinál is. Aztán megvizsgált a doki, azt mondta hogy gyönyörű vastag a méhnyálkahártya, ami 24mm!!!! Nem 10!
A ciszta.. Nos annak örülni kell, mert sárgatest ciszta, és ez tartja fent a terhesség! Jövő hét csütörtökre rendeltek vissza, nem 10nappal későbbre. Hát úgy tűnik az én helyzetem eléggé speciális, de tényleg.. egyszer fent, egyszer lent, most megint fent. Őrület. De most éppen a jó értelemben :)
Mondtam én :) jajj úgy örülök :) gyanús is volt a 10 mm. A 24 viszont tökéletes.
feldobtad a reggelem :) Nagyon örülök neked :) 29/N
13-as és 38-as vagyok
Hurrrrrrrá!!!Ugye,megmondtam:)Lassan már jobban drukkolok, mint magamnak szoktam:)
Köszönöm 😊
13as én is nagyon drukkolok érted, bár nem ismerem a történed. Olvashatok rólad valahol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!