Szerinttek milyen? Csak odaképzelem a 2. extra halvány csíkot?
2013. szept. 25. 13:44
1/35 anonim válasza:
Én is látom, de tényleg nagyon halovány.
2 nap múlva sokkal erősebb lesz!
3/35 anonim válasza:
szerintem nincs ott semmi.illetve látok valamit,de nem ott ahol kellenne,hogy legyen
5/35 anonim válasza:
Valami van ott. Színes a második csík? Mikorra nem várod? Nem lehet hogy korán teszteltél? Drukkolok! :-)
6/35 anonim válasza:
Most hogy írjátok, tényleg mintha rossz helyen lenne a második csík. A két csík nem közelebb szokott lenni egymáshoz? Lehet, hogy rossz a teszt...
7/35 A kérdező kommentje:
még legalább 5napom van,de furi mert émelygek,híztam 3kg-ot,csomó nacim kihíztam,szédelgek...
2013. szept. 25. 13:50
9/35 A kérdező kommentje:
jah és délutáni,nemrég csináltam
2013. szept. 25. 13:54
10/35 sumergo válasza:
Ez szerintem pozitív. Nekem épp csak kicsit volt jobban látható, és már két éves.:-) Pár nap múlva erősebb lesz, ha már most látszik 3 nap múlva már tuti egyértelmű lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!