Szerinttek milyen? Csak odaképzelem a 2. extra halvány csíkot?
2013. szept. 25. 13:44
11/35 anonim 

válasza:

Én is talán látok valamit, de az szerintem nem jó helyen van.
12/35 anonim 

válasza:

Hát a hízás és hányinger még biztos nem a terhesség miatt van. Ha nem jön meg, csinálj új tesztet. Remélem az pozitív lesz! :-)
13/35 sumergo 

válasza:

Azt elfelejtettem írni, hogy teljesen jó helyen van a csík, én -így ránézésre- ugyanilyet használtam.
14/35 anonim 

válasza:

én a harmadik képen láttam egy nagyon halványat. szerintem is korai még a teszt. várj pár napot.
15/35 A kérdező kommentje:
2kislányom van és a picivel már akkor émelyegtem,mikor doki semmit nem látott uh-on,max 6hetes terhes lehettem :)
2013. szept. 25. 13:57
16/35 anonim 

válasza:

Anyám, milyen remek szemetek van! Én abszolút nem látom....:)
17/35 anonim 

válasza:

Rossz helyen van a második csík. Csinálj másik tesztet.
Hát a hízás szerintem is korai, az émelygés is, de ha Te azt mondod hogy az előzőekkel is így voltál, akkor nyilván Te extra érzékeny vagy a hcg-re. Ha tényleg terhes vagy, a súlyodra nagyon figyelj oda ha már most 3 kg feljött...
18/35 anonim 

válasza:

Én elvből nem hitegetek senkit, mert nagyon sok hasonló kérdés van itt ezen az oldalon és olyan szomorú olvasni, hogy mindenki gratulálgat a hasonló kétes tesztek miatt, a kérdező beleéli magát, hogy terhes aztán pár nap múlva elkeseredve írja, hogy nem. Ha egyértelmű pozitív lenne, akkor persze más a helyzet :-( Inkább az írom, hogy reménykedj, hogy erősödik pár nap múlva.
19/35 A kérdező kommentje:
nem terveztünk harmadikat,szóval nem pánikolok,ha jön,jön:)ha nem,hát nem :)
Helye meg van,minden,ami kellhet :)
2013. szept. 25. 14:04
20/35 anonim 

válasza:

Én a harmadikon látom a csíkot,és ahhoz képest,hogy még napjaid vannak nemvártig ez nem olyan extrahalvány. Két nap múlva ismételd meg! megírod majd az eredményt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!