3 Napom van még a mensi-ig. És elsőre extra halvány pozit. Teszteltem tegnap délutániból Gabriel tesztel negatívat. Akkor most mi lehet?
Ez az ezredik ugyanolyan idióta kérdés... Miért nem olvastok előbb?
3 nappal menzesz előtt teszt legyen a talpán, ami biztosan ki tud mutatni egy terhességet. A valószínűleg nem vagy terhes, az alhasad fájhat sok minden miatt, akár a közelgő vérzést is jelezheti. Tesztelni csak akkor van értelme, ha már túlvagy a menzesz várt időpontján, akkor sem árt még várni pár napot, akkor biztosabb a dolog.
Rengeteget eszel... Ez jó. De egyáltalán nem biztos, hogy köze van hozzá.
Első válaszolónak igaza van!Csak egy 2 perces kutatás kéne a neten és olvasás és tudnád a választ!
Délutáni vizeletből mit vársz?A legtöbb teszt persze bármelyik napszakban elvégezhető,de ha olvasnál már tudnád hogy a HCG reggel a legtöbb a vizeletben amit a teszt ki tud mutatni,mert délutánra 48szor kipisiled azt a keveset is amit produkál elsőre a szervezeted!
A hasam nekem is szokott peteérés utántól mensiig fájni és az egész hűtőt felzabálom!Az összes nő,vagyis a legtöbb zabál mensi előtt!Én konkrétan úgy felpuffadok mint egy 4 hónapos kismama!Ne keresd a tüneteket,várd meg a mensid napját és másnap tesztelj REGGEL!!!!!!
Én értem hogy türelmetlen az ember,meg a legrosszabb kételyek közt lenni,de az mivel jobb hogy kidobálod a sok pénzt olyan tesztért amit még el sem végezhetnél és csak vered a fejed a falba hogy most akkor tényleg nem vagy terhes vagy deeee,csak várni kéne!Én fél éve várok a babára de eszembe sincs lövöldözni a teszteket mert tudom hogy felesleges!
Jól értem, hogy egyik pozitív lett, és a másik negatív?
Két nap múlva ismételd meg egy jobb fajtával. szorítok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!