3 Napom van még a mensi-ig. És elsőre extra halvány pozit. Teszteltem tegnap délutániból Gabriel tesztel negatívat. Akkor most mi lehet?
Figyelt kérdés
AZ alhasam mindkét oldalt fáj már 2hete, és rengeteget eszek. Azon kivűl nem érzek semmit. Szerintetek mi lehet?2012. jún. 26. 10:44
11/13 anonim válasza:
Mi lett a reggeli teszteddel? 10. válaszoló voltam...
12/13 A kérdező kommentje:
Ez már régi üzi volt és még anno meg jött. :( Most viszont megint úgy vagyok hogy hétfőn kellett volna megjönnie de szerencsére semmi, szóval remélem most összejön, bár semmit nem érzek kicsit fáj a fejem 2 napja de sztem semmi köze hozzá...
2012. aug. 30. 14:57
13/13 anonim válasza:
ó tényleg júniusi volt az üzenet. lehet a kontroll csík halvány vonalát láttad, néha nagyon becsapó tud lenni... én megfogadtam, hogy legközelebb kivárom majd mindig a mensi napját és másnap tesztelek. ez elég nehéz lesz. neked meg szurkolok. én még mrensizek, szóval odébb van a peteérés is, de aztán ezerrel :-) szia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!