Ciklus 29. napján vagyok,14. dpo,30. -ára nem várom. Szerintetek csak odaképzelem a 2. csíkot?
Tudom, hogy húszezer ilyen kérdés van, de nem tudom mással megbeszélni. 2014 óta nem védekezünk, de nem érkezett a csoda, orvosi segítséggel sem (év elején vetettük bele magunkat) Ez a ciklusom spontán volt, a dokim szabadságolt.
7es vagyok, régebben többször írtam neked, aki szintén david tesztet használt.
Nagyon gratulálok, már nincs sok hátra. 🙂
Majd számolj be a szülésről.
Nekem közben okt 1-jén megszületett a kisfiam ❤️
Igen, jól számolod kedves 13-as, már nincs sok hátra. Még 2 és fél hét papírforma szerint. :) Eléggé eleven a kispasim, de semmi jelét nem mutatja, hogy méltóztatna megszületni :D
7-es! Gratulálok a kisbabádhoz :) Annyira szeretném már én is a karomban tartani, és jól megnézni, milyen kisembert hoztunk össze.
7-es, neked én is gratulálok a babádhoz!
Kérdező, neked még babonából nem, de már hamarosan!Ezt a kis időt már fél lábon is kibírod:)Semmit nem jelent,hogy nem jelentkezik be előre. Barátnőm nálam töltötte a terhessége végét és mindössze egy vaklármát produkált a kisfia. Aztán hipp-hopp mégis 3nappal a kiírt előtt bújt elő:)
13-as
7es vahyok
Köszi csajok!
Ne aggódj kedves kérdező, nálunk sem volt semmi jele a dolognak. Előző nap szülinapoztunk és ott viccelődtünk is rajta milyen jól vagyok.
Este 3-4 jósló szerű valami volt aztán hajnalban már rendszeres 10 percesekre keltem. 39+5re született szóval elég sokáig bírta.
Könnyű szülést kívánok neked!
Sziasztok!
Örömmel tudatom veletek, hogy a kis trónörökösünk 05.05.-én, 40+0-ra, Anyák napján, 23:20-kor megszületett :) 3450gramm, 53cm szőke Kis herceg! <3
Köszönöm hogy itt voltatok velem, és támogattatok! :* <3 :)
7es vagyok
Nagyon gratulálok!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!