Ciklus 29. napján vagyok,14. dpo,30. -ára nem várom. Szerintetek csak odaképzelem a 2. csíkot?
Tudom, hogy húszezer ilyen kérdés van, de nem tudom mással megbeszélni. 2014 óta nem védekezünk, de nem érkezett a csoda, orvosi segítséggel sem (év elején vetettük bele magunkat) Ez a ciklusom spontán volt, a dokim szabadságolt.
Tényleg béta hcgre nem kért labort?
Amúgy nem feltétlenül kell ehhez nőgyógyász, sima körzeti is kiirhatja a bhcg labort.
basszus ez nekem ki is esett csak az endometriummal voltam elfoglalva. Nem nézett bhcgt?
7es vagyok
Gratulálok! Mondtam én, hogy pozitív az a teszt. Nekem kemény 8mm volt az endometrium dpo 15-nél, két nap múlva 10mm.
Sajna vérzés miatt az elején sokat kellett mennem, ezért tudom.
Ami fura, hogy nem néznek hcgt, abból jól lehetne látni mi a helyzet.
Drukkolok, szerintem minden rendben lesz, csak még nagyon picike.
Ne már!Baba lesz,és kész!:)
Írj,majd,hogy igazam volt:)
18.dpo van ma. Szóval a 10mm nagyon karcsú. A bhcg csak azt mutatja hogy van e hcg a szervezetemben. És ha a ciszta termeli, akkor nem vagyok előrébb vele, nem?
Holnap szépen fogom magam, és betotyogok a terménykenységi klinikára, ott tuti hogy fognak vérvizsgálatot csinálni, mert van laborjuk. Aztán majd kiderül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!