Ciklus 29. napján vagyok,14. dpo,30. -ára nem várom. Szerintetek csak odaképzelem a 2. csíkot?
Tudom, hogy húszezer ilyen kérdés van, de nem tudom mással megbeszélni. 2014 óta nem védekezünk, de nem érkezett a csoda, orvosi segítséggel sem (év elején vetettük bele magunkat) Ez a ciklusom spontán volt, a dokim szabadságolt.
Köszönöm :)
Ha jól számoltam, akkor 4hetes és 2-3 napos lehetek. Azt olvastam, hogy a 6.-ik hét előtt felesleges menni, de nekem veszélyes munkakörök van, vegyianyagokkal dolgozok. Amikor odakerültem, első nap közölték, hogy ahogy kiderül hogy állapotos leszek, azonnal abba kell hagynom. (csak tájékoztatási célból mondták, nem én kérdeztem rá)
Nem tudom most mit tegyek, mert csak papírral a kezemben tudjuk megbeszélni, hogy hogyan tovább, de papírt meg csak 6hetesen kapok majd... Addig meg dolgozhatok tovább a vegyszeres gőzökkel 😱
Sziasztok!
Most jövök az orvostól. Kisírtam már magam, azt hiszem, szóval akkor mondom:
TVS: Az uterus norm nagyságú, endometrium 10 mm. Jo.-on 36mm-es tiszta bennékü ov. cysta ov. l.d.
Szóval van egy helyes kis cisztám, ami már 36mm, és nem látták uh-n a 12.-ik napon. A doki szerint ettől lehet pozitív a teszt, és ezért nincs mensi. Nem zárja ki hogy babt várok, de szerinte ne éljem bele magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!