Akiknel nem jott meg ossze a baba, hogy elitek meg, ha a kornyezetetekben kiderul valakinel, hogy terhes?
Figyelt kérdés
2018. aug. 22. 10:03
21/22 anonim válasza:
Nekem a fiam az 1.gondolatra osszejott. Nagy csorosagba eltunk,kenyszervallalkozo voltam,a ferjem ehberert dolgozott es 15 nm-en eltunk.Nem eltem valami hude egeszsegesen abban a peneszes lyukban es gorcsoltem is a babara megis az 1.nem vedekezos honapban megfogant.Most egy gyonyoru nagy hazban lakunk,nagy udvarral,kerttel.A ferjem sikeres vallalkozo lett.Nem vagyunk gazdagok,de anyagi gondjaink nincsenek ugy mint evekkel ezelott.Ehhez kepest 3-4 honapja nem jon ossze,pedig jo helyre szuletne,minfen feltetel adott.Most nem is gorcsolok ra es megsem akar jonni.Ugyhogy nem tudom mit gondoljak.Megvisel...masfel hete voltam egy kozmetikusnal aki a 7.honapban van.20 eves es egy rossz viskoban laknak..Hazaertem tole es zokogtam ugy felkavart ez az egesz.Szoval ez a "baba akkor jon amikor jonni akar" meg "tudja hova kell megszuletni" duma csak mese.
22/22 A kérdező kommentje:
Kitartas! Nekem osszesen 2 evet kellett varnom a pozitiv tesztig, a kerdes kiirasa utani 7. honapig. Most szuletett meg par hete, nalam a prolaktin szint volt valoszinuleg tul magas, ahogy az rendezodott, osszejott szinte azonnal.
2019. dec. 13. 16:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!