LÁNYOK, inszeminációval tapasztalatok?
Tudom, hogy ez nem fórum, mégis szeretném, ha sokatok megosztanátok teherbeesési problémáitokat/sikereiket.
Férjem nagyon pozitívan áll a kérdéshez, ha 40 év felett sikerül nekünk, az sem gond, ahogy mondani szokta. Én már betöltöttem a 35-t és egyre jobban aggaszt az a tény, hogy a teherbeesési valószínűség egyre jobban csökken ekkor. Túl vagyunk az első inszemen (sikertelenül), 3 érett petém volt, igaz az orvos leszögezte, így is 8-10% esély van a sikerre. Párommal és velem minden rendben, sőt, Neki 500millió/5ml spermiumszám volt az eredménye, szóval mondhatni kiváló. Nálam tavaly ilyenkor volt a petevezeték átfúvás, sajnos kétoldali összenövésem volt, remélem ez a probléma megszűnt. Most mennék a második inszemre, de képtelen vagyok elfogadni azt a tényt, hogy két egészséges "fiatalnak" miért nem jön össze a baba, miért nem találkoznak azok a sejtek??? Halmozódik inszemnél a siker, ha többször megyünk?
Már több mindent próbáltam, Gyuri bácsi teája, terhességi vitamin, Inofolic stb stb, mégsem sikerül.
Mit próbáljunk még meg???
Sajnos ez nem egzakt dolog, egyiknek első sikerül, másiknak 7. se. A TE egyeni szervezeted számít, nem masok tapasztalatai.
Ismeretségi körömben 2 lánynak sikerült, egyiknek 7 év, másiknak 9 év után. De szervezetfüggő, tényleg.
Az orvos szerint nincs ilyen probléma már. Valószínű igaza van.
Vérvételből kimutatták nagyon enyhe inzulinrezisztenciát, ami a doktor szerint említést sem érdemel. Illetőleg volt egyszer magas prolaktin szintem, de ez is rendeződött.
Sajnos a lombikot csak 5. inszemináció után lehet igénybe venni, és nem 80%. Bár annyi lenne. Nagyon maximum csak 40%.
Lombikos voltam es a tajekoztato papiron 20%-ot irtak. Kozel sem 80...
Kerdezo, a korod miatt nem tudod megbeszelni a dokival a lombikot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!