LÁNYOK, inszeminációval tapasztalatok?
Tudom, hogy ez nem fórum, mégis szeretném, ha sokatok megosztanátok teherbeesési problémáitokat/sikereiket.
Férjem nagyon pozitívan áll a kérdéshez, ha 40 év felett sikerül nekünk, az sem gond, ahogy mondani szokta. Én már betöltöttem a 35-t és egyre jobban aggaszt az a tény, hogy a teherbeesési valószínűség egyre jobban csökken ekkor. Túl vagyunk az első inszemen (sikertelenül), 3 érett petém volt, igaz az orvos leszögezte, így is 8-10% esély van a sikerre. Párommal és velem minden rendben, sőt, Neki 500millió/5ml spermiumszám volt az eredménye, szóval mondhatni kiváló. Nálam tavaly ilyenkor volt a petevezeték átfúvás, sajnos kétoldali összenövésem volt, remélem ez a probléma megszűnt. Most mennék a második inszemre, de képtelen vagyok elfogadni azt a tényt, hogy két egészséges "fiatalnak" miért nem jön össze a baba, miért nem találkoznak azok a sejtek??? Halmozódik inszemnél a siker, ha többször megyünk?
Már több mindent próbáltam, Gyuri bácsi teája, terhességi vitamin, Inofolic stb stb, mégsem sikerül.
Mit próbáljunk még meg???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!