LÁNYOK, inszeminációval tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy ez nem fórum, mégis szeretném, ha sokatok megosztanátok teherbeesési problémáitokat/sikereiket.

Férjem nagyon pozitívan áll a kérdéshez, ha 40 év felett sikerül nekünk, az sem gond, ahogy mondani szokta. Én már betöltöttem a 35-t és egyre jobban aggaszt az a tény, hogy a teherbeesési valószínűség egyre jobban csökken ekkor. Túl vagyunk az első inszemen (sikertelenül), 3 érett petém volt, igaz az orvos leszögezte, így is 8-10% esély van a sikerre. Párommal és velem minden rendben, sőt, Neki 500millió/5ml spermiumszám volt az eredménye, szóval mondhatni kiváló. Nálam tavaly ilyenkor volt a petevezeték átfúvás, sajnos kétoldali összenövésem volt, remélem ez a probléma megszűnt. Most mennék a második inszemre, de képtelen vagyok elfogadni azt a tényt, hogy két egészséges "fiatalnak" miért nem jön össze a baba, miért nem találkoznak azok a sejtek??? Halmozódik inszemnél a siker, ha többször megyünk?

Már több mindent próbáltam, Gyuri bácsi teája, terhességi vitamin, Inofolic stb stb, mégsem sikerül.

Mit próbáljunk még meg???

2018. ápr. 3. 13:17
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszaitokat! Csak reméltem, hogy halmozódni fog az esély, a inszem alkalmával..
2018. ápr. 3. 16:06
 12/39 A kérdező kommentje:
Kedves válaszoló: Nem semmi, 60% a 6. után? Ez tényleg így van? Mi Szegeden a nőgyógyászati klinikán voltunk, Ti?
2018. ápr. 3. 16:08
 13/39 A kérdező kommentje:
#8. Nem tudom vele megbeszélni, én úgy tudom, hogy ez előírás, nem tudjuk még igénybe venni a lombikot!
2018. ápr. 3. 16:09
 14/39 anonim ***** válasza:
100%
A 6 inszemes vagyok. Valakitől hallottam egyszer: ha van méhed és működő petefészkeid, gyereked is lesz. Csak ne adjátok fel, ne fáradjatok el, mindig csak a következő lépésre kell koncentrálni. Nálatok sincsen komyabb gond, gondolj bele, 6 inszem és 5 lombik áll a rendelkezésetekre, vagy ha gazdagok vagytok, akkor akár több is, olyan nincs, hogy ennyiből ne jönne össze :)
2018. ápr. 3. 16:09
 15/39 anonim ***** válasza:
100%
Itt megint a 6 inszemes. Igen, asszem valahogy így, de majd kijavít valaki, aki ért a valószínűségszámításhoz.
2018. ápr. 3. 16:10
 16/39 anonim ***** válasza:
100%
Mi a Budai Meddőségi Centrumba jártunk. 6 inszemes
2018. ápr. 3. 16:11
 17/39 A kérdező kommentje:
Nagyon aranyos vagy! Tudom, hogy végülis több lábon állunk, de néha olyan rossz rágondolni, hogy 35 éves múltam és nincs baba!
2018. ápr. 3. 16:14
 18/39 anonim ***** válasza:
77%
De honnan tudja a doki, hogy nincs azt csak vizsgálattál állapíthatja meg. Azt az enyhe ir-t megmutatnám egy hozzáértő endokrinológusnak. Szegednek igen rossz híre van meddőségi kezelések terén.
2018. ápr. 3. 16:15
 19/39 anonim ***** válasza:
51%
De mindjárt lesz, és az meg tök jó, hogy eddig élvezhettétek, hogy a magatok urai vagytok. Nekem sokminden hiányzik a régi életemből, annak ellenére, hogy mi is mennyit vártunk a babára, akit amúgy az életemnél jobban szeretek, de kétségkívül tud hiányozni a szabadsás. Szóval addig is, amíg összejön, élvezzétek a közös életeteket :)
2018. ápr. 3. 16:18
 20/39 A kérdező kommentje:

#18 nem régen voltam vizsgálaton, mert az összenövés akár az átfújás után is bekövetkezhet. Sajnos pont ettől tartottam én is.

Utolsó: nagyon köszönöm a kedvességed és a biztatást. Remélem Neked lesz igazad. Bízom benne, hogy itt nem ér véget a "fórum"!

2018. ápr. 3. 17:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!