Akiknel nem jott meg ossze a baba, hogy elitek meg, ha a kornyezetetekben kiderul valakinel, hogy terhes?
Nem foglalkozom másokkal. Nekem attól nem lesz jobb, ha neki sem jön össze.
Te is inkabb saját magadra koncentrálj, keress valami hobbit és idővel össze fog jönni.
Nálunk hónapok óta nem jön a baba, de az egyik nagyon kedves ismerősöm 3 hete jelentette be, hogy babát vár.
Őszintén örültem/örülök neki..
Amiatt viszont egy kicsit rossz érzés van bennem, hogy ők a párjával március környékén még egymást szidták (akkor már hónapok óta nem voltak együtt megcsalás miatt), és most így akarják bizonyítani a szerelmüket, hogy ők gyereket vállalnak...
A legjobb barátnőm viszont most várja a másodikat, heteken belül szülni fog. Rá egy cseppet sem vagyok féltékeny, teljesen örülök nekik. :-)
Mennyi jó ember van itt. Én nekem rosszul. Sajnálom, de irtó elkeseredett voltam. Persze nem mutattam (mondhatnatok, mert álszent szar vagyok.. De az igazság az h nem akartam más örömét tönkretenni). Irtó igazságtalannak tartottam pl mikor egy bnomet pár hetes kapcsolatban teherbe ejtette egy pasi, nekem meg akkor évek óta csak a sikertelenség jutott.
Aztán már nem érdekelt. (aztán osszejott nekünk is, ha ez számít)
En negy ev alatt 4szer veteltem el es nem is kemiai, vagy 5-6 hetes terhessegek voltak. Kozben aki akkor lett terhes, amikor en eloszor, az mar a 3. babas pozitiv tesztet oszt meg kozossegi oldalon kb 4 hetes terhesen.
De ettol fuggetlenul soha, egy percig nem ereztem “rosszat” mas terhessege, vagy gyerekvallalasa miatt a mi sorozatos kudarcunk ellenere sem, mert en nem mas gyereket akartam, nem mas terhesseget, hanem a sajatunkat.
Soha nem ereztem azt, hogy nekik miert megy, ha nekunk nem, vagy hasonlok, mert ha masnak sem sikerult volna, attol meg nekem nem lesz gyerekem. Mondjuk amugy sem veszek reszt masok eleteben meg gondolati szinten sem, nem feltetlenul pozitiv szemelyvonas ez, de engem epp hidegen hagy, hogy massal mi tortenik.
Talan ezert sem erintett rosszul a gyerektema sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!