Titeket hány hónap után kezdett el kivizsgálni az orvos?
Az enyém ragaszkodik az 1 évhez.... Én viszont ahőgörbémből és a csak negatív ovu tesztekből sejtem, hogy valami nem oké velem. Nem szeretnék és nem is akarok 1 évet várni! Legalább egy hormon vizsgálatot szeretnék!
Aki hasonló cipőben járt annak mi lett a megoldás? Hogy tudta ezt a helyzetet megoldani?
Enyem is ragaszkodott..de mivel magandoki igy uhra direkt 2 idopontot kertem kozepidőMben 14-16 napra es vittem a utolsó 3 hogorbemet abbol latszott h nincs ovu es vegre elhitte h nincs mire várni.
Igy en a 7.honapba kaptam clostit 10.ben sikerult
Én alapból kamuztam.... Még csak 3 hónapja próbálkoztunk, de éreztem gond van, a dokinak azonnal 1 évet mondtam. Elküldött bennünket vizsgálatokra, azonnal kiderült h csak lombikkal lehet vabánk.
Mire elértül azt a bizonyos 1 évet már terhes voltam a lombikbabámmal. :)
A closti nekem túl stimulált, így abba hagytam az első hónap után.
Én 2 ciklust mértem végig, de aztán láttam, hogy teljesen felesleges, mert egyértelmű, hogy nem stimmel valami, így nem mértem tovább. Vissza megyek az első dokimhoz, ő adta a clostit és valahogy elérem, hogy nézzünk hormont. Abból szerintetek, ha van valami gond, az ki is derül?
Szerintem első sorban a párodnak kellene egy sperma vizsgálat ha vele minden ok akkor a háziorvostól kérj egy 3. és egy 21. napi vértelre beutalót és azt vidd a nőgyógyászhoz. Ja és egy cukorterhelés sem árt.
Mi már 4 éve várjuk a babát,tavasszal lesz az első lombikunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!