Tegnap, a 14. Ciklusnapon 5,7 volt a nyálkahártya vastagsága, elvileg szombaton lenne ovum. Az orvos is kicsinyli és nem látott domináns tüszőt sem. Szerintetek bukta lesz ez a hónap is?
Progi vizsgálat kedden lesz. ( februárban minden hormon rendben volt )
Amúgy méhpempőt szedek majd két hónapja, egy hete inofolicot és femibiont felkészülésnek.2 naponta együtt vagyunk. Lehet még valamit tenni? Azon kívül, hogy. Ne stresszeljek miatta.
Szia!
Akkor ezek szerint nem 28 naposak a ciklusaid ha jól értem.
Egyáltalán nem is látott tüszőt a doki??
A nyálkahártya még fog vastagodni.Esetleg szedhetsz e vitamint az vastagítja.
Valószínűleg nincs peteérésed. Hormonsor mit mutatott?
A méhnyálkahártya vastagítására E vitamint kezdj el szedni, ha nincs peteérésed, akkor arra a doki fel fog írni clostíbegyt tablettát valószínűleg.
Ha nincs domináns tüsződ, és a méhnyálkahártya is vékony, akkor kb 0% az esély ebben a hónapban a teherbeesésre sajnos.
Nekem is így volt, és a clostilbegyt csinált peteérést, beindultam a fog. gátló után újra, az E vitamin meg 12 mm-es méhnyálkahártyát csinált a kezdeti 3,5 mm-esről. (14. nap)
Az UH a tuti és a hormonsor. A mellfeszülés stb meg nyák lehet jele a peteérésnek, és tüszőrepedésnek, de nem feltétlenül. Nem biztos ebből adódóan, hogy volt, azt is lehet, hogy csak próbálkozott a szervezeted, de mégsem volt. Azt is lehet sokszor érezni...
Hormonsor mit mond? Kár itt agyalni, vérvétel nélkül nem lehet megmondani, hogy mi a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!