Elmúltam 5hetes a teszt szerint. De az orvos csak kovetkezo honap elején fogad. Semmit sem tudok a kis aprosagomrol, vajon ott van e?
Tudom ,csak pozitívan! Tulajdonképpen semmi olyanra utaló jel nincs (Hála az égnek),hogy baj lenne,de megis bennem van,h lassan hat hetes,de orvos meg nem látott.
Olyan sokan írjak,h 5-6hetesen vetelnek el,es semmi tünet.
Valaki valami biztatot? 😔
7+3 hetesen voltam először orvosnál, teljesen tünetmentesen Az egész terhességem alatt nem hánytam, nem voltam kívánós, a baba azóta is itt van a hasamban. :) Az első vizsgálat idején már 11mm-s volt, szívhangját is hallottuk. Szerintem jobb kivárni azt a két hetet amúgy is, mert ha most mennél, akkor is kb. ugyanakkorra hívna vissza.
Tudom, az elején sok a bizonytalanság, de a baba szempontjából mindegy, mikor látja először az orvos, a 6. vagy a 8. héten, nem ezen múlik, hogy lesz-e baja. Ha bármi kóros tüneted van, tehát vérzel, görcsölsz, akkor úgyis irány az ügyelet, amúgy meg tényleg mindegy, nincs semmi teendő, kötelező vizsgálat, amiről lemaradnál.
Egyszóval nyugi. :)
Huuu,most Sokkal jobban vagyok 😊 koszonom mindkettőtöknek 👌🏼😊
Egyébként tenyleg semmi vérzés,se görcs. Néha néha picit faj a hasam,de az is csak egy pillanatig.
Mar bemeselem,h van valami. Csak mennek mar nagyon :)
Es azt varom ,hogy csupa jo Dolgot mondjon :)
Ne idegeskedj, mert így nagyon hosszú lesz a következő két hét!
Gondolj arra, hogy július elején sokkal több jó dolgot tud majd az orvos mondani, mint ha most azonnal fogadott volna!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!