Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elmúltam 5hetes a teszt...

Elmúltam 5hetes a teszt szerint. De az orvos csak kovetkezo honap elején fogad. Semmit sem tudok a kis aprosagomrol, vajon ott van e?

Figyelt kérdés

Tudom ,csak pozitívan! Tulajdonképpen semmi olyanra utaló jel nincs (Hála az égnek),hogy baj lenne,de megis bennem van,h lassan hat hetes,de orvos meg nem látott.

Olyan sokan írjak,h 5-6hetesen vetelnek el,es semmi tünet.

Valaki valami biztatot? 😔

2015. jún. 24. 17:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én is Angliában élek, most vagyok 15 hetes. Nálam csináltak pont a hetedik héten ultrahangot, mert barnáztam, az orvos beutalt a kórházba ultrahangra. 10-12 hét környékén van az első ultrahang, ha előbb szeretnél, akkor vagy füllentesz hogy valami gond van és soron kívül csinálnak egyet, vagy elmész magánúton UH-ra. Itt ez van, bár szerintem csak hozzáállás kérdése, itt nem lihegik túl a történetet, az orvosom nagyon rendes, imádom, ő elmondta, hogy igazából nem sokminent tehetnek, ha gond van. Ha probléma lép fel, megteszik a szükséges lépéseket, de a igazából a 12. hétig nem fognak komolyan foglalkozni veled, ők úgy tartják, hogy ha meg kell maradjon a terhesség, akkor megmarad, ha nem, akkor akár fejen is állhatnak...
2015. jún. 24. 23:00
 12/14 anonim ***** válasza:
Ne aggodj en pont most veteltem el 5 hetes voltam de en mar barnaztam a nemvart napjatol kezdve ami naprol napra erosodott majd mensi szeru verzesem volt. Ezzel azt akartam mondani, hogy a vetelesnek azert vannak jelei ugyhogy ne aggodj minden rendben lesz! Boldog babavarast kivanok neked!:)
2015. jún. 25. 06:12
 13/14 anonim ***** válasza:
Van abban valami, amit a 11. is írt, hogy a 12. hétig úgyse sok tennivaló van. Én azért örülök, hogy volt korábban ultrahang, mert volt egy kicsi hematómám, amiről azért jobb volt tudni, mert kímélni kellett magam. Szerencsére felszívódott később minden nyom nélkül, de lehet, hogy ha nem tudok róla, nem vigyázok én sem annyira, kifakad, és elvetélek miatta.
2015. jún. 25. 06:45
 14/14 A kérdező kommentje:

Ma a munkahelyen annyira elkezdett fájni a hasam,elmentem WC-re,es láttam ,halvány rozsaszines épphogy barnás folyasom volt.

Iszonyúan bepanikoltam,azonnal hívtam a tesoimat,szerencsére az egyik a főnököm,aki Azonnal elvitt orvoshoz. A recepción a hölgy azt mondta másfél óra mulvA menjunk vissza es megnézik mi lehet velem.

Megérkeztünk,a doki néni,nagyon jofej volt. Es mi derült kiiii? ️😍

2nap múlva 8Hetes vagyok.

Annyira boldog vagyok!!!!!

Nincs baj,kevesebbet kell dolgoznom. Ha továbbra is fájni fog,vagy erősödik a fájdalom akkor surgossegin megneznek. Jovo heten csütörtökön Pedig UH vegre! Szoritsatok ,hogy minden rendben legyen ! ️👶🏻🍼😋

2015. jún. 26. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!