Elmúltam 5hetes a teszt szerint. De az orvos csak kovetkezo honap elején fogad. Semmit sem tudok a kis aprosagomrol, vajon ott van e?
Tudom ,csak pozitívan! Tulajdonképpen semmi olyanra utaló jel nincs (Hála az égnek),hogy baj lenne,de megis bennem van,h lassan hat hetes,de orvos meg nem látott.
Olyan sokan írjak,h 5-6hetesen vetelnek el,es semmi tünet.
Valaki valami biztatot? 😔
Ma a munkahelyen annyira elkezdett fájni a hasam,elmentem WC-re,es láttam ,halvány rozsaszines épphogy barnás folyasom volt.
Iszonyúan bepanikoltam,azonnal hívtam a tesoimat,szerencsére az egyik a főnököm,aki Azonnal elvitt orvoshoz. A recepción a hölgy azt mondta másfél óra mulvA menjunk vissza es megnézik mi lehet velem.
Megérkeztünk,a doki néni,nagyon jofej volt. Es mi derült kiiii? ️😍
2nap múlva 8Hetes vagyok.
Annyira boldog vagyok!!!!!
Nincs baj,kevesebbet kell dolgoznom. Ha továbbra is fájni fog,vagy erősödik a fájdalom akkor surgossegin megneznek. Jovo heten csütörtökön Pedig UH vegre! Szoritsatok ,hogy minden rendben legyen ! ️👶🏻🍼😋
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!