2 evig volt menstruacios problemam, de tavaly oktober ota minden jo. Es most megint nem jon meg, lehet terhes vagyok?

Figyelt kérdés
2 evig volt menstruacios problemam, de tavaly oktober ota minden jo. Es most megint nem jon meg. December ota nem vedekezunk a parommal de eddig nem jott ossze semmi. Most pedig 4napja kesik. Gorcsolok is neha, ilyen szuros fajdalmat erzek mindig. Lehet hogy terhes vagyok? Segitsetek. 16/L

2017. aug. 18. 10:09
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
Felteszel ide egy ilyen kérdést ennyi idõsen és fel vagy háborodva, hogy beszólnak? :D Amúgy nagyon unatkozhattok te meg a barátod. Mások meg fizetik az adót, hogy te felvehesd a gyest. Te mikor fogsz olyat? Inkább ne szaporodj!
2017. aug. 18. 22:05
 32/37 A kérdező kommentje:
Hat relmelem te se szaporodsz!! Azert aljon mar meg a menet nekem senki ne ossza az eszt, foleg olyan aki azt se tudja hogy szoszi. Szerintem te is elegge unatkozhatsz ha azzal foglalkozol hogy mi legyen az en eletemmel! A sajatoddal foglalkozz mar mert szerintem a tied se tokeletes!
2017. aug. 18. 22:39
 33/37 anonim ***** válasza:
Nem én akarok 16évesen teherbe esni... Menj vissza az iskolába, hátha a fejedbe vernek némi észt.
2017. aug. 18. 22:58
 34/37 A kérdező kommentje:
Csak el akarod donteni mit csinaljak :D
2017. aug. 19. 01:22
 35/37 anonim ***** válasza:

Áljon, mutassa...

Figyelj, nem foglalkoznánk a helyesírásoddal, ha tudnál írni. De ha tudnál is, akkor is túl korai lenne gyereket vállalnod.

Oké, oké, nekem ne szólj be, hogy foglalkozzak a saját életemmel, mert úgysem tökéletes (amúgy meg nem mondunk ilyet senkinek, mert bunkóság, de hát ez nevelés kérdése), megyek is, csak pár hét múlva ne azzal a kérdéssel gyere, hogy "elhagyott a párom, miből fizessem ki az abortuszt?" Egy gyerek élete nem játék, és te most azzal játszol.

2017. aug. 19. 09:07
 36/37 anonim ***** válasza:
23-as vagyok. Utana lehet mar olvasni nagyon sok mindennek. Szuz vagyok. De tudom mikortol jelentkeznek a terhesseg tunetei, es hogy a teszt mikor mutatja ki. Pedig sose hasznaltam.
2017. aug. 19. 12:03
 37/37 anonim ***** válasza:
Terhes vagy?
2017. aug. 24. 17:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!