2 evig volt menstruacios problemam, de tavaly oktober ota minden jo. Es most megint nem jon meg, lehet terhes vagyok?
Figyelt kérdés
2 evig volt menstruacios problemam, de tavaly oktober ota minden jo. Es most megint nem jon meg. December ota nem vedekezunk a parommal de eddig nem jott ossze semmi. Most pedig 4napja kesik. Gorcsolok is neha, ilyen szuros fajdalmat erzek mindig. Lehet hogy terhes vagyok? Segitsetek. 16/L2017. aug. 18. 10:09
21/37 anonim válasza:
Én gondolkozom. :) csak hülye vagy kislány :)
22/37 A kérdező kommentje:
Igy van. Te latom nagyon egy okos ember vagy es mindent tudsz mibdenkirol ugyhogy hagyjuk is.
2017. aug. 18. 13:01
23/37 anonim válasza:
En nem itelkezem. De tudod a gyerekvallalasra fel kell keszulni.
Ha azt sem tudod hogy a terhessegi teszt mikor mutatja ki, vagy hogy mik a tunetei a terhessegnek... ennel kicsit felkeszultebbnek kene lenni. 18/L
24/37 A kérdező kommentje:
Tisztaban vagyok vele hogy nehez a gyerekvalallas. A terhessegi tesztet meg meg sose hasznaltam ugyhogy egyertelmu hogy nem tudom mennyi ido utan mutassa meg hogy terhes vagyok-e.
2017. aug. 18. 13:15
25/37 anonim válasza:
A terhessegi teszt dobozain is irja, hogy az specifikusan mikortol mutat eredmenyt.
En a menstruacio kesese utan teszteltem ket hetre kb s halvany pozitiv. 6hetes kismama 23/no
26/37 anonim válasza:
mutassa?....te isten :)
mutatja.Agysebész nem vagy az tény.
27/37 A kérdező kommentje:
Koszonom utolso elotti. Ennyit szerettem volna! :)
2017. aug. 18. 13:52
28/37 anonim válasza:
Ha alapvető információkkal (hogyan működik a terhességi teszt, mikor kell használni) nem vagy tisztában, illetve nem vagy hajlandó utánaolvasni, akkor hogy akarsz majd gyereket nevelni? Vegyél tesztet, ha már 4 napja késik, az majd kimutatja.
29/37 anonim válasza:
Úristen :D Megérett a világ a pusztulásra :D Tudod, kicsilány, gyereket csinálni nem menő dolog :D Remélem a szüleidnek több esze van, mint neked.
30/37 A kérdező kommentje:
Nem arra gondoltam hogy hogy kell hasznalni. Nem kell azert az embert analfabetanak nezni. Hanem hogy ha kesik, akkor kb mikor erdemes megvenni a tesztet hany nap utan mutatja meg. De koszi.
2017. aug. 18. 17:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!