2 evig volt menstruacios problemam, de tavaly oktober ota minden jo. Es most megint nem jon meg, lehet terhes vagyok?
Figyelt kérdés
2 evig volt menstruacios problemam, de tavaly oktober ota minden jo. Es most megint nem jon meg. December ota nem vedekezunk a parommal de eddig nem jott ossze semmi. Most pedig 4napja kesik. Gorcsolok is neha, ilyen szuros fajdalmat erzek mindig. Lehet hogy terhes vagyok? Segitsetek. 16/L2017. aug. 18. 10:09
11/37 anonim válasza:
Gondolom a szüleid eldobtak és egy lecsúszott kislány vagy.
12/37 anonim válasza:
Megélhetési gyerekszülés. Vagy mi másból akarod felnevelni, ha nem segélyből? Apu meg anyu pénzéből? Azt kizártnak tartom, hogy 16 évesen támogassanak. Érettségivel sem mész sokra, de legalább azt szerezd meg.
Érettségi... mikről álmodok én? Csoda, ha elmész közmunkára.
13/37 anonim válasza:
De nem csak te vagy a hibás, hanem a barátod is. Ha a lányom lennél (Isten ments hogy ilyen lányom legyen mint Te) a kis barátodat a VW Passat után kötném, és megnézném hogy mennyire szereti az 1.9 PDTDI füstjét
14/37 A kérdező kommentje:
De figyeljetek mar azert aljunk meg!! :D nevetseges hogy ti neztek le engem es nem ertelmezitek a kerdest!:D en arra vagyok kivancsi hogy lehetek e tefhes vagy nem, meg hogy mikor mutassa meg a terhessegi teszt hogy terhes vagyok-e!! Nem vagyok ra kivancsi az okositasotokra meg hogy a psrommal mit csinalnatok!!! Az en dolgom hogy mibol tartom el hogy miert akarok gyereket! Nem fogok nektek magyarazkodni.semmi koze nincs hozza senkinek!
2017. aug. 18. 12:09
15/37 anonim válasza:
Ja hát c kategóriáséknál ez normális.
16/37 anonim válasza:
Csinálj egy tesztet, az majd megmondja a tutit, itt hiába találgatsz/találgatunk. De nagyon remélem, hogy ez csak egy kamukérdés.
17/37 anonim válasza:
Ha írni nem tudsz a gyereket felejtsd :)
18/37 A kérdező kommentje:
Nem kamu kerdes.
Itt nem az irasrol van szo ostoba! Attol meg lehet gyereket neveleni
2017. aug. 18. 12:27
19/37 anonim válasza:
Szegény gyerek. Jobb ha abból nem lesz semmi. Nem való neked ennyi idősen. Most jött le a tojáshéjj a seggedről te meg már anyuka akarsz lenni :D szüleid mit szóltak?
20/37 A kérdező kommentje:
Ember te ennyire nem erted hogy mi van? Egyaltalan nem vagyok kivancsi az oktatasodra! Ertelmezd mar az egeszet. Osztod itt az eszt full feleslegesen! Vedd mar eszre magad, ne az en eletem akard meg valtoztatni, meg el donteni hogy mit csinaljak! En csak segitseget kertem hogy lehetek-e terhes. Nem azt kerdeztem hogy mit hogy kene csinalnom az eletemmel. Gondolkozz mar
2017. aug. 18. 12:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!