Domextosz00 kérdése:
Terhes lehet? Menstruacios ido stb (tobbi lent)
Figyelt kérdés
A páromma együtt voltunk egyik nap.
A menstruációm márc. 9-10 én jött meg, 17.ig tartozz.
Majd 20. An aszt hiszem szombaton,szexeltunk.
Az első 2 percnel voltunk kb, mikor kiszakadt az óvszer, teteje fele oldalt egy fel centi sugárú kör.
Nem élveztem el még a gumiba se, élőváladék is nagyon kevés volt.
Azonnal kihúztam, 2mp alatt.
Megynyugtattam h semmi gond stb, hogy ne stresszeljen.
Hamarosan meg kell jönnie neki, eddig tünetek nincsenek. Ha nem fog késni a mensi akkor nem terhes ugye?
Előre is köszönöm a válaszokat
2017. ápr. 28. 23:33
1/5 anonim válasza:
Kicsi az esély a terhességre, de van rá lehetőség. Tüneteket hiába várja, a korai terhesség tünetei ha vannak megegyeznek a menstruációt jelző panaszokkal.
2/5 A kérdező kommentje:
Ha nem marad el a mensi,akkor nem terhes igaz?
2017. ápr. 29. 08:11
3/5 A kérdező kommentje:
7-12 nap körül ágyzódik be a zigota, ha annak sincs semmi jele akkorbmeg vegkep nem, ugye?
2017. ápr. 29. 08:29
4/5 anonim válasza:
ha megjön, akkor nem terhes, ha késni fog, csináljon tesztet, és kiderül. de nagyon minimális az esély rá
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi, eléggé aggódunk...
2017. ápr. 29. 08:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!