Ti hogyan viseltétek az inszeminációs próbálkozós időszakot?
Figyelt kérdés
Nekem sajnos már a 2. inszemináció nem sikerült, amit ma tudtam meg, s nagyon magam alatt vagyok. Olyan mintha az hogy legyen babánk nem egyre közelebb, hanem egyre távolabb kerülne. Már kezdem elfogadni, hogy nem lehet talàn, és kész.2017. jún. 7. 14:45
11/23 A kérdező kommentje:
Kedves 5. válaszoló! Igen volt átjárhatósági vizsgálatom, s nem találtak problémát. Viszont a PCT még nem volt, nemrég döntöttem el, hogy egy endokrinológust is fel fogok keresni, s ezt a vizsgálatot is fel fogom venni a "listára". Köszönöm!
2017. jún. 12. 18:06
12/23 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat! Akik tudnának még írni, szívesen veszem!
2017. jún. 12. 18:11
13/23 anonim válasza:
Tudom milyen érzés. Az első kettő nekünk se sikerült, de a harmadik az igen, úgyhogy csak optimistán.
14/23 anonim válasza:
Mi 2 év alatt még az inszeminációig sem jutottunk el, és most vagyok sík ideg, hogy vajon még mi jöhet közbe, vagy mi derülhet ki. Kétszer futottunk neki az inszeminációnak, mindkettőt leállították. Eddig nem féltem, de most már félek, hogy mi jön még közbe.
15/23 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó válaszoló! Milyen problémát találtak nálatok? Ne add fel! Biztosan eljön az idő, mikor édesanyák lehetünk!
2017. jún. 17. 14:55
16/23 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Röviden: volt P3-as eredmény miatt 3 hónap szünet, magas prolaktin miatt 10 hónap bromo, első inszem meghiúsult egy ciszta miatt és fogamzásgátló kellett, második meghiúsult túl sok Closty és tüsző miatt. És az egyéb tényezők: volt technikai okok miatt sikertelen vérvétel eredmény, volt amit megcsináltak, de nem írták a papírra (cukorterhelés), átjárhatósági előtt a citológia eredményemet nem küldte el a labor, 2 hónap múlva kaptam meg, plusz bezavart a Karácsony, a Húsvét és az orvos szabadsága is. Nekem eddig valamiért ezek a lapok jutottak.
17/23 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó Válaszoló! Sok komplikáción átmentél már! Hihetetlen, hogy ennyi minden össze tud jönni. De ne add fel! Mert biztosan meg fogja érni a küzdelem! Én is próbálok így hozzá állni. Nem foglalkozom minden nap ezzel a témával, de amit egészségügyileg meg lehet tenni, azt igyekszem! Sok sikert Neked!!! Mihamarabbi babásodást mindenkinek, akinek ez a vágy a szíve csücske!
2017. jún. 19. 13:09
18/23 anonim válasza:
Nekem hétfőn vokt az első inszeminációm. De a mi helyzetünk könnyebb, mert nekünk már van egy fiunk. Ő csodababa az orvosok szerint, természetes úton sikerült, úgyhogy nem szabad feladni, mindig vannak csodák és hihetetlen teherbeesések.
19/23 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó válaszoló!
Biztosan fog jönni a 2. baba is.
Nekem még csak az első babám lenne, így elég kétségbeejtőnek tűnik számomra a helyzet, hogy még nincs babám. :(
2017. jún. 22. 14:16
20/23 A kérdező kommentje:
Akinek még van tapasztalata, ne tartsa magába!! Szívesen venném, ha még írnátok!
Köszönöm
2017. jún. 22. 14:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!