Próbálkozós hónapban levők, ovu-körüliek, hogy sikerül ez a hónap?
Kedves Kérdező,
Elvileg pont ugyanúgy állok, mint te:) péntekre jósolja az app az ovut, elsejére pedig a menstruációt. Bár eddig a ciklusaim 29 naposak voltak, a legutóbbi pedig csak 26 napos, de a progi a 29 nap alapján számolt most is.
Remélem sikerül jól időzítenünk ebben a hónapban. Igyekszünk, de félő hogy mindkettőnknél jön a megfázás/torokgyuszi. Reméljük, nem befolyásol..
Ó, de jó, hogy hasonló időben járunk!!! :)
Várom az időnkénti beszámolót :) Mennyi ideje próbálkoztok?
Első vagyok, update:
Voltam nőgyógyásznál, megállapította hogy már megvolt a tüszőrepedés, valószínűleg ma hajnalban. Így ez a ciklusom is rövidebb lesz, módosult a nemvárt napja 30-ára.
A doki aranyos volt, haza akart zavarni az uramhoz hogy még időben együtt tudjunk lenni:D Sajnos esélytelen, így a tegnap reggeli akcióban tudok csak reménykedni.
Egyébként másfél éve próbálkozunk. És Ti?
Örülök a híreknek, szerintem sikerülni fog nálatok ha volt előtte együttlét :)
Nekem holnapra jelzi ki az ovut az applikáció, ma volt együttlét, holnap távol leszünk egymástól. Vasárnap lehet megint egy kis összebújás. Remélem azért összejön! Írjatok mi a helyzet veletek, van-e valami tünet (beágyazódásos vérzésre gondolok), stb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!