Ti hogyan viseltétek az inszeminációs próbálkozós időszakot?
Figyelt kérdés
Nekem sajnos már a 2. inszemináció nem sikerült, amit ma tudtam meg, s nagyon magam alatt vagyok. Olyan mintha az hogy legyen babánk nem egyre közelebb, hanem egyre távolabb kerülne. Már kezdem elfogadni, hogy nem lehet talàn, és kész.2017. jún. 7. 14:45
1/23 anonim válasza:
Mi 3 éve próbálkozunk,volt már két sikertelen inszeminációnk és holnap megyünk Kaáliba lombik konzultációra. De a beültetésre még 1-1,5 évet várnunk kell.
Nekem is vannak depressziós napjaim,de van h nem is gondolok rá. Valahogy majdcsak eltellik az idő.
4 év alatt a párommal nyaralni se voltunk mert rengeteg pénzt beleöltünk a vitaminokba és hormon injekciókba neki is és nekem is. De idén nyáron végre eljutunk Horvátországba,köszönhető ennek az 1-1,5 év várakozásnak. Egyébként nálunk kevés a spermaszám.
2/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! Igazából nem találok szavakat a kitartásotokra! A mi meddőségi központunknál 9-10 hónapot mondtak a lombik várakozási idejére. Nekem azt mondták, hogy nincs egyikünknél se hiba. De ebben kezdek kételkedni. Volt hormon vizsgálatom is,de tuti valami nem jó a babához, mert nehezen képzelem el, hogy ennyire nehéz lenne ez az egész. Egy babáért olyan rossz,hogy ennyit kell küzdeni, s nőként ezt feldolgozni. Mielőbbi babásodást kívánok!!!
2017. jún. 7. 20:18
3/23 anonim válasza:
Én a 4. inszemináció eredményére várok. És pont 4 éve küzdők azért, hogy terhes legyek. Most érkezett el a "let...om az egészet" érzés és nagyon felemelő a sok görcsölés, akarás, számolgatás, figyelgetés után... Egyszerűen most nem érdekel az egész. Persze a gyógyszereket szedem, de ez már rutin. Elvileg ősszel lesz az első lombik.
4/23 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! 4 év igen hosszú időnek tűnik nekem legalábbis. Viszont egy cipőben járunk, mert már én is azon a szinten vagyok, hogy nem tud érdekelni a dolog. Az ősz már nincs olyan messze, s sokan azt mondják, hogy a lombiknak nagyobb az esélye, akár ikrekre is! Kívánom, hogy sikerüljön Neked ennyi idő után! Mi csak 2 éve döntöttük el, hogy szeretnénk babát, s eddig csak egy vetélésem volt. Azóta pedig nem jön össze.
2017. jún. 8. 06:16
5/23 anonim válasza:
Kérdező volt már hsg-d ? ( petevezeték átjárhatóságid ) ?
vagy amit még ajánlani tudok az a PCT,ilyenkor azt nézik h a nő méhnyakán lévő nyák öli e meg a spermákat.
6/23 anonim válasza:
3-as vagyok, aranyos vagy, köszi a biztatást :) Nekem még soha nem volt pozitív tesztem, elég vacak érzés évek óta hónapról hónapra csak a mensivel szembesülni. Próbálok a lombikban hinni, ismerősöm a 7. lombikra készül és neki is még csak első baba lenne. Az ő kitartását csodálom mindig.
7/23 anonim válasza:
Szia. Mi is majd nem 3 evig probalkoztunk. 4 sikertelen inszeminacio. Voltunk a pesti kaaliban es ott mondtak h semmi bajunk nincsen. Augusztusban lett volna a lombik de hála nem kellett elmenni addig. Most 11 hetes vagyok. Aprilis elejen elmentunk nyaralni es mindennap egyutt voltunk mig haza nem ertunk. Es husvet utani napon pozi lett a tesztem. Szoval van esely. En is ovu tesztet hasznaltam. Idozitett egyuttlet azt semmi nem hasznalt. Amit meg tudok ajanlani a 400 as E vitamin vastagitja a mehfalat. Sok sikert. Es ovu heten legyetek egyutt mindennap ha tudtok. Sok sikert meg egyszer.
8/23 anonim válasza:
Sziasztok, én is teherbeesési problémákkal küzdök 4 éve, ha van kedvetek nemrég indítottam egy csoportot f@cebookon,az a neve hogy meddőség ellen, csatlakozzatok, ott lehet tanácsokat, tapasztalatokat megosztani
9/23 anonim válasza:
Szia! mi is 4 éve próbálkozunk, most fogunk belevágni az inszeminációba. Nálunk sem találtak semmit, minden jó mindkettőnknél...csak akkor nem értem hogy miért nem jön össze.,..
10/23 anonim válasza:
Csoport neve meddőség ellen küzdők, csatlakozzatok ha van kedve vetek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!