Trimeszter 1 vagy Femibion 800 a próbálkozós időszakban?
a Femibiont már szedtem régebben de utána abba hagytam. nem tapasztaltam semmi változást, akarom mondani nem ártott, nem befolyásolta a mensimet stb. Végül is ez csak egy vitamin.
A trimeszterről ódákat zengenek, gondoltam lehet ki kéne próbálni. Januárban kezdtük a kivizsgálásokat, eddig minden rendben, Inofolicot iszok 2 hónapja, majd következő hónap lesz az átjárhatósági. 3 éve próbálkozunk.
Szóval mindkettő csak egy vitamin végül is. Néztem egy összehasonlítást a neten és hát nem sokban térnek el.
Ti melyiket szednétek vagy szeditek?
Az Inofolicban lévő folsav szerintem nem elegendő. Mindössze 200 mikrogramm van egy tasakban. A terhesvitaminokban 800 van általában, én 1500 mikrogrammot (3 miligrammos tabiból napi fél szemet) szedek, endokrinológus írta fel receptre az előző terhességem előtt. Recept nélkül is kapható, most újra szedem, mert megint babát szeretnénk.
1# voltam megint 😊
Nekem a nőgyógyász, amióta próbálkoztunk ajánlotta a Femibion 1-et heti 3-4x. Ismerős ajánlására kezdtem 9. próbálkozós hónapban az Inodolicot és abban a hónapban sikerült is! :) Annyiban fogom a sikert az Inofolicra, h eddig nem tapasztaltam egyértelműen a peteérés jeleit, de kb középidőben februárban egyértelműen láttam a nyúlós nyákot! :)
7 + 3 khm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!