Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy láttok neki az új próbálk...

Hogy láttok neki az új próbálkozós hónapnak?

Figyelt kérdés
Akiknek mostanság megjött, tehát a babaprojekt csúszott a következő hónapra, az hogy áll neki az új ciklusnak? Szedtek valamit? (Elevit, stb) Fogtok használni ovutesztet? Mire figyeltek még?
2017. márc. 1. 05:01
 1/10 anonim ***** válasza:
36%
Mi nyáron állunk neki, van egy barátnőm aki nemrég szült és elsőre össze jött nekik, ő a következőket mondta: 1) perui maca nevű étrendkiegészítőt szedtek mind a ketten, ez növeli a termékenységet. 2) elevittel az a baj hogy giga méretű gyereket csinál. 3) folsavat már a gyerekgyártás előtt 3 hónappal szedett. 4) vas és magnézium is jól jön. 5) náluk az ovu teszt nem jelezte az ovut, hőmérőzött, és nézte a méhnyaknyákot. Márha az embernek nincs ideje sokat szexélni peteérés körül :)
2017. márc. 1. 07:17
 2/10 anonim ***** válasza:
68%
Én 12.re nem várom. :) Én minden hónapnak úgy állok neki,hogy sehogy!Nem kell foglalkozni ezzel annyira mert akkor tuti nehezen fog össze jönni.Az a tuti mikor a pár 2 naponta szexel és akkor különösen a peteérést sem kell figyelni.Tesztet nekem nem érdemes venni,tudom mikor van.28 naposak a ciklusaim,tehát akárhonnan számolom középidőben van pé.A vitaminrol csak annyi a véleményem,hogy egy baromság.A fiam 17 eves semmit nem szedtem vele,sőt doki sem mondta hogy bármit szednem kéne.Ez is csak a pénzről szol!Attol hogy szed valaki 800 féle baromságot nem fog hamarabb teherbe esni!Én jelenleg napi 1 szem, vagyis 3 mg.folsavat szedek.Dokim azt mondta elég.Sok sikert neked! :))
2017. márc. 1. 07:31
 3/10 anonim ***** válasza:
89%

Giga-meretu Elevit babarol annyit, hogy vegig szedtem es 2790 lett a fiam..semmi tobb csak egy varosi legenda :) :)

Folsavat szedj es ez eleg! Nem kell sz.arra gyogyszerezned magad, van akinek a sok noi hormonos meg ilyen olyan teak osszezavartak a ciklusat!

2017. márc. 1. 07:56
 4/10 anonim ***** válasza:
75%

Bocsi az offért!

Elevitet szedtem egészen a terhesség elejétől, és mégis 2770 g lett a babám. Ezek csak vitaminok. Nagy baba a genetika miatt lesz, nem a vitaminoktól. 😉

2017. márc. 1. 08:42
 5/10 anonim ***** válasza:
Nálunk most kezdődött a második próbálkozós hónap, első baba lenne. Ahogy elmúlt a mensim, azóta kétnaponta szexelünk. Csak komplex B vitamint szedek. 10-e körül derül ki mennyire eredményes. Ha nem, akkor következő ciklusban mérek hőt és használok majd ovutesztet is. De még nagyon az elején vagyunk, nem akarok rágörcsölni.
2017. márc. 1. 09:51
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Nekünk is most kezdődik a második próbálkozós hónap, és ugyanúgy mint ti, mi is nagyrészt kétnaponta való együttlétre törekszünk. Ennél többet egyelőre még nem vetünk be, szóval az ovuteszt majd esetleg jövő hónapból. Folsavat szedek most, illetve magnéziumot, de azt amúgyis szedném, mert izomgörcsökre jó. Ha pozitívat tesztelek majd akkor nekilátok az Elevitnek.

2017. márc. 1. 11:14
 7/10 anonim ***** válasza:

Mi nekünk ez a 3. hónap próbálkozás. A napokban van az ovum. 16.-ára nem fogom várni.

Elkezdtem szedni Femibion 1-et, párom Actival Extrat és 500 mg C vitamint, kicsit felturbózzuk a dolgokat. :)

Magne b6-ot is szedtem, de elfogyott már, azt amúgy is szoktam időnként szívritmusra.

2 naponta vagyunk együtt, próbáltuk már úgy is hogy minden nap, de nem vált be. :(

Remélem most már sikerülni fog.

Sok sikert mindenkinek! :)

2017. márc. 1. 11:40
 8/10 anonim ***** válasza:
Második vagyok!Most voltam nőgyógyásznál és azt mondta hogy a sok vitamin szedése terhesség előtt csak reklám.Jó pénz van belőle.És ha valaki 3 évig nem esik teherbe,akkor 3 évig költ a sok szarra?!Hát ezt mondtam én is azért szedem csak a folsavat bárvő azt mondta azt se kéne.Fiam 17 éves nem volt divat a vitamin.Se terhesség előtt,se alatt.Egészseges 17 eves nagyfiú. :))
2017. márc. 1. 15:37
 9/10 A kérdező kommentje:
Na igen, pont ebből a megfontolásból kezdem el az Elevit-szedést csupán a pozitív teszt után :P Borsos ára van, és egy sikertelen próbálkozós hónappal simán ki is lőttél egy dobozzal. Viszont a terhesség alatt ajánlott szedni, főleg az olyanoknak, mint én, akinek könnyen előjön a vashiány, magnéziumhiány, stb.Legalább így egy kupacban kapok meg minden vitamint.
2017. márc. 1. 16:42
 10/10 anonim ***** válasza:
Igen.Avitamin nem árt. :))Viszont én rengeteg gyümölcsöt,zöldséget fogok enni terhességem alatt.
2017. márc. 1. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!