Ha már most mensi fájdalmaim vannak akkor ennek a hónapnak is annyi igaz?
Figyelt kérdés
Ovu teszt, hőmérőzés és uh alapján is 8-9 (10-11)volt peteérésem. Együtt voltunk 6, 8,9, 10én . 19re nem várom, 32 naposak a ciklusaim ,de már most fáj a derekam és érzem a menszi szerű gyenge alhasi fájdalmat...miért?
Veszett fejsze megint?
Lasaan 2 éve próbálkozunk ez az első gyógyszeres peteérős hónapom...
2016. szept. 14. 11:50
1/6 A kérdező kommentje:
Bocsánat a a zárójeles 10-11 nem ide tartozik, nem tudod hogy illesztette be a telefon....
2016. szept. 14. 11:51
2/6 anonim válasza:
Miért lenne veszve ez a hónap? A pms és a nagyon korai terhességi tünetek szinte megegyeznek.
Nemsoka kiderül! Tesztelhetsz már a nemvárt előtt 2 nappal, de gondolom, úgyis megtenned :))
Drukkolok!
3/6 anonim válasza:
Semmit nem jelent, a legtöbb terhes nőnél megvannak a menzesz előtti tünetek, mert a szervezet hozzá van szokva a havi menstruációhoz és még nem állt át, a terhes üzemmódra. Persze, biztosíték nincs semmire, vagy megjön majd, vagy nem.
4/6 anonim válasza:
Erre senki nem tud válaszolni. Dobj fel egy pénzérmét.
5/6 A kérdező kommentje:
nagyon korainak tartom az a bajom, nekem egy két nappal előtte jelentkezett eddig, mondjuk persze peteérrésem sem nagyon volt. de majd egy héttel előbb....
2016. szept. 14. 12:06
6/6 anonim válasza:
a mensi szerű fájdalom az normális akkor is ha teherbeestél.nekem mindkettő terhességnél így volt.ugyhogy még nincs veszve semmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!