Kedd óta hányingerem van és alj hasi fájdalmaim vannak minden egyes nap mi lehet ez?
A legfontosabb, hogy hogy állsz a ciklusoddal? Késik már a vérzésed, vagy még meg sem kellett volna jönnie?
Amúgy persze, lehetsz terhes, bár ha már terhességi tüneteket vannak, amit egyértelműen a terhesség okoz, akkor azt a hcg nevű hormon okozza és ha van hcg, akkor azt elviekben mutatja a teszt.
Viszont a problémádat simán okozhatja egy szimpla vírusos fertőzés is.
Akkor a teszt mindenképpen korai volt, viszont a terhességi tünetek is azok lennének.
Ha majd nem jön meg a vérzésed, akkor csinálj tesztet és kiderül.:)
Én ugyanígy vagyok,23.-ra nem várom!
Alhasi szurkálások vannak nekem is szombat óta! Szombaton volt egy elég erős szúrás a bal oldalon,akkor a hőm is le ment 36.6-ra ( reggel mérem ugyanabban az időben,36.8-36.9 környékén volt szombatig), majd vasárnap visszament 36.8-ra,ma ismét 36.9 volt!
Más tünetem nincs! Kíváncsi vagyok,bár nem èlem bele magam!
Az elsővel gyönyörűen jöttek a tünetek,de hogy mikor pontosan azt már nem tudom! :)
Azért szurkolok neked,h baba legyen! :)
Nem a várandósok mérik hanem akik babát szeretnének. Menszeszkor és utána peteérésik adott az alaphő, ovukor ugye leesik utána felmegy és ha fent marad akoor valószínű a babó.
Én sem mérem de ha jól tudom alor így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!