Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kedd óta hányingerem van és...

Kedd óta hányingerem van és alj hasi fájdalmaim vannak minden egyes nap mi lehet ez?

Figyelt kérdés
Tesztet csináltam tegnap reggel és negatív lett!4 hónapja rajta vagyunk a baba projekten a párommal. Előre is köszönöm a válaszotokat!
2016. ápr. 17. 16:04
 1/9 anonim ***** válasza:

A legfontosabb, hogy hogy állsz a ciklusoddal? Késik már a vérzésed, vagy még meg sem kellett volna jönnie?

Amúgy persze, lehetsz terhes, bár ha már terhességi tüneteket vannak, amit egyértelműen a terhesség okoz, akkor azt a hcg nevű hormon okozza és ha van hcg, akkor azt elviekben mutatja a teszt.

Viszont a problémádat simán okozhatja egy szimpla vírusos fertőzés is.

2016. ápr. 17. 16:20
 2/9 A kérdező kommentje:
23-án kell megjönnie 28 napos a ciklusom a bal mellem is fáj és viszked és olyan érzés mint ha le akarna szakadni! Menszi előtt sosem volt ilyen érzésem! Nekem van egy 5 éves kislányom szóval tudom milyen jeleknek kell lennie ha terhes lennék de most ilyen is-is érzetem van nem vagyok benne biztos hogy az vagyok de a jelek erre utalnak! Lehet hamar csináltam a tesztet!
2016. ápr. 17. 16:37
 3/9 anonim ***** válasza:

Akkor a teszt mindenképpen korai volt, viszont a terhességi tünetek is azok lennének.

Ha majd nem jön meg a vérzésed, akkor csinálj tesztet és kiderül.:)

2016. ápr. 17. 17:50
 4/9 anonim ***** válasza:
Lehetséges esetleg a beágyazódás is, bár annak is egy kicsit kora sztem.
2016. ápr. 17. 18:30
 5/9 anonim ***** válasza:

Én ugyanígy vagyok,23.-ra nem várom!

Alhasi szurkálások vannak nekem is szombat óta! Szombaton volt egy elég erős szúrás a bal oldalon,akkor a hőm is le ment 36.6-ra ( reggel mérem ugyanabban az időben,36.8-36.9 környékén volt szombatig), majd vasárnap visszament 36.8-ra,ma ismét 36.9 volt!

Más tünetem nincs! Kíváncsi vagyok,bár nem èlem bele magam!

Az elsővel gyönyörűen jöttek a tünetek,de hogy mikor pontosan azt már nem tudom! :)

Azért szurkolok neked,h baba legyen! :)

2016. ápr. 18. 11:45
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, rendesek vagytok! Most 2 napja semmi csak az alj hasi fájdalmak maradtak meg a derékbe nyílalások de én alapból derék fájós vagyok. a hőm ma 36.0 eddig sosem néztem a hőmet azt sem tudtam miért nézik a várandós nők. Ma reggel megint hányingerem volt! Milyen idő közönként mérjem a hőmet? Már én is nagyon örülnék ha lenne baba :)
2016. ápr. 19. 10:20
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem kell hőt méregetni, azt írtad, hogy 23-án kell megjönnie a vérzésednek, ha nem jön meg 23-án, akkor 24-én reggeli vizeletből csinálj tesztet és kiderül. Felesleges már most ennyire ráparázni és rástresszelni.
2016. ápr. 19. 18:18
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem a várandósok mérik hanem akik babát szeretnének. Menszeszkor és utána peteérésik adott az alaphő, ovukor ugye leesik utána felmegy és ha fent marad akoor valószínű a babó.

Én sem mérem de ha jól tudom alor így van.

2016. ápr. 19. 21:20
 9/9 A kérdező kommentje:
Rendben! Köszönöm mindenkinek a válaszokat :)
2016. ápr. 21. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!