Első próbálkozós hónapunk volt, de nem lettem terhes 27-napra jött meg ezek szerint a 13 napon volt ovu mi 12-nap este voltunk eggyütt. Mi lehetett a baj?
Semmi az ég világon!
És az sem biztos,hogy akkor volt a peteérés.
Semmibaj nincs... miert? :D
Es az se biztos h akkor volt ovud. Nekem a vissza szamolos modszer nem valik pl be.
Mindig 19.nap az ovu 29.napos a ciklusom
25 napos a ciklusom, igyekeztünk mindig a 10. nap körül együtt lenni - néhány hónapig nem lett baba. Végül 1. babám akkor fogant, mikor csak a 7. nap után voltunk együtt utoljára. A második babám az 5. napon (utána elutazott a férjem), a harmadik pedig a 15. napon fogant (akkor naptár módszerrel "védekeztünk" az előző tapasztalatok alapján.)
A lényeg, hogy attól hogy 27 napos a ciklusod, nem biztos hogy a 13. napon van az ovud. De ha ovukor vagytok mindig együtt, akkor is általában néhány hónap kell a teherbeeséshez, de az egy év is még teljesen normális.
Tételezzük fel h valóban akkor volt ovud (bár mint ahogy előttem is írták ez nem törvényszerű) és jókor bújtatok össze, akkor is CSAK 20% az esélye hogy létrejön a Nagy Találkozás.
Nekem 28 napos ciklusnál a 20. Nap után fogant a bébink.
Nekem 28 napos ciklusnál bő egy héttel előbb fogant a baba, azaz közvetlenül a mensi után.
Biztos, mert már az első uh-n nagyobb volt egy héttel, és ez azóta is így van.
Ne kezdd ezt el már az első hónapban, a saját érdekedben kérlek! A legjobb, ha viszonylag gyakran vagytok együtt, akkor mindegy, mikor van ovu.
Drukkolok, de sokkal lazábban állj ehhez hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!