Ti, hogy csináljátok a "rá nem görcsölést"?
Lehet ezzel nem segítek neked,de elmondom,hogy én aztán igazán rágörcsöltem,páromat hajnalban felköltöttem mert éjszakáig dolgoztam, és pont akkor volt peteérésem. Már volt egy külön kis albumom tele baby dolgokkal ,elkezdtem tervezgetni,már azt is melyik kórházban szülök majd:)
Közben folyamatosan azon görcsöltem mi van ha esetleg nem is lehet,3 barátunk is próbálkozik évek óta és csak a rosszat hallottam mindenhonnan. A munkát is minél hamarabb ott akartam hagyni ,még június előtt. Sőt még lelki gondokkal is küzdöttem ,az is kihat rá, nagyon nem éreztem magam rendben.
Minden gondolatomat ez töltötte ki. Szóval igencsak görcsösen akartam!
De láss csodát ,ahogy megcsináltuk a kétnaponta összebújást elsőre összejött!
Szóval úgy gondolom így utólag,hogy ez nálam abszolút nem befolyásolt semmit.
Szerintem nem ettől függ az egész.
2015. júniusában kezdtünk el próbálkozni. decemberig kb eszembe sem jutott, azt sem tudtam, mi az a hőmérőzés stb stb.
December előtt aztán eléggé görcsöltem, elmentem orvoshoz, cisztán volt, de a sűrű, bennékű fajta. Műtét.
Januárban mentem vissza, addig cickafark teát ittam, és csodák csodájára elmúlt. 1-2 hónap múlva viszamentem, hogy mi a helyzet. Kiderült: elsorvadt méhnyálkahártya, nincs peteérés. ez volt 2016 márciusában.
aztán jött egy házassági krízis, nem foglalkoztam a dolgokkal, de merő stressz voltam, nem ettem, nem aludtam hetekig, viszont visszaszoktam a cigire, esténként pedig boroztam. Amikor kicsit nyugi volt, megint elmentem dokihoz, helyzet változatlan. Kaptam clostit, azóta van peteérésem, és azóta hőmérőzök is. 2016 nyarán nem igazán foglalkoztam a témával, jöttem-mentem buliztunk. közben pco és ir gyanú volt, sportoltam, diétáztam, helyzet semmi.
Közben kiderült, mégsem pco, mégsem ir, na, akkor mi?
megint nem foglalkoztam a témával, pihentettük a dolgot. aztán 2017 májusoban, vagyos most volt inszemünk, mert kiderült a pct teszt pozitív, emiatt esélytelen természetes úton. még nem tudom, sikerült-e.
Nem hiszem, hogy eddig azért nem jött össze, mert rágörcsöltünk. Amikor lexartam, szintén volt biológiai akadály, és amikor állandóan ezen kattogtam, akkor is.
Ha valakinek szervi baja van, pl el van záródva a petevezetéke, akkor nem oszt nem szoroz, hogy rágörcsöl-e.
Én ebben nem hiszek.
Sőt, ha nem hőmérőzök, akkor eleve nem tudom, hogy ovulálok, nem mehetek minden hónapban UH-ra...
Van, akinek nagyon könnyen megy, csak ránéznek, és teherbe is esik, de aki éveket vár, annak a legnagyobb szívenszúrás a "ne görcsölj rá és sikerülni fog" mondat.
Utálom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!