Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Akik csinálják az avivát!...

Akik csinálják az avivát! Milyen gyakran csináljátok a tornát? Csak peteérés előtt kell csinálni, vagy utána is szoktátok?

Figyelt kérdés
Kezdő vagyok és úgy tudom, hogy peteérés után is kell csinálni, csak nem szabad úgy szorítani, meg vannak gyakorlatok, amiket nem szabad. Peteérés után vagyok és nem merem csinálni. Ti mit tennétek?

2013. jún. 12. 12:15
 1/1 anonim ***** válasza:

Van hozzá könyved? Abban benne van, hogy melyiket lehet pé. előtt és/vagy után is csinálni. Már nem emlékszem pontosan, de a gyerekeim születése előtt én is tornáztam, de valahogy mostanra elmaradt. :-(

Drukkolok hogy használjon! :-)

2013. jún. 12. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!