Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ovulációnál/peteéréskor,...

Ovulációnál/peteéréskor, illetve utána mindenképp fel kell mennie a hőnek?

Figyelt kérdés

Múlt hónapban kezdtem a hőmérőzést is, és az ovu tesztelést is. A múlt hónapban volt pozitív ovu tesztem is, a hőm is felment, és mindenhol azt olvastam, hogy így is kell lennie.

De előfordulhat olyan, hogy nem megy fel a hő? Az a helyzet, hogy nem csináltam tesztet minden nap a folliculáris fázisban, már a 20. napon tartok, de a hőm szerint még mindig nem volt ovu.

Mi lehet a helyzet? (Tudom, hogy az én hibám, mert nem teszteltem mindennap, csak attól még szeretném tudni, hogy lehetséges-e, hogy nincs hő emelkedés). Köszönöm

2013. ápr. 16. 06:54
 1/2 anonim ***** válasza:
Igen, ha valóban megvolt az ovulációd, akkor bizony fel kell mennie a hődnek!
2013. ápr. 16. 09:40
 2/2 anonim ***** válasza:
Igen! Ha nem ment fel, akkor nem repedt meg a tuszo. Nekem is volt mar ilyen ciklusom. Ilyenkor elobb megjon 2-3 nappal. Minden nonel elofordul parszor eleteben.Ha surun van ilyen, az nem jo jel.
2013. ápr. 17. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!