Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tegnap irtam irta, ide hogy 1...

Tegnap irtam irta, ide hogy 1 hete késet tegnap csináltam tesztet poz, utána dután megjött, de tegnap estétöl megint nincs semmi vérzés, akkor tegnap dután mi volt az a vérzés?

Figyelt kérdés
vagy még most fog meg jönni rendesen? Tüneteim azok vannak? Föleg hányingerem
2013. ápr. 7. 12:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem voltál még dokinál? Én a helyedben rohannék az orvoshoz!
2013. ápr. 7. 13:32
 2/5 anonim ***** válasza:
A tunet dolog nem mervado, mert veteles utan is maradhat vissza par napig hormon. De, tegnap is olvastam a kerdesed, nem irtam, de mar akkor is arra gondoltam, hogy nem biztos, hogy elvetelsz. Holnap menj el orvoshoz, mond el, hogy volt egy kis verzes, de nem vagy benne biztos, hogy veteles volt, meg fog nezni uh-n, ha nem lat biztosat, verbol nezi majd a hcg-t, esetleg 1 het mulva ismetli az uh-t. Drukkolok! Fekudj es vegyel be 1000mg c-vitamint es ha van MagneB6-ot. Holnap reggel meg irany a doki!
2013. ápr. 7. 13:36
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem az esedékes mensi napján volt egy kis vérzésem, utána semmi. akkor csináltam tesztet és pozitív lett. Azóta már látott orvos is és mindent rendben talált. Előfordul vérzés a korai terhességeknél. Ha nincs mellette nagyon erős görcsöd, akkor csak MagneB6 és fekvés.
2013. ápr. 8. 13:11
 4/5 anonim ***** válasza:
Hogy vagy? Voltal orvosnal?
2013. ápr. 8. 13:13
 5/5 A kérdező kommentje:
szia ma nem volt it nögyógyászat csak holnap lesz!!!csak már sokan vannak beirva !!!köszi jól vagyok szedem magne b6!!
2013. ápr. 8. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!