Kismamák, Anyukák! Akinek volt mensin kívüli pecsételő vérzése, annak baba lett belőle? Mit éreztetek utána?
Olyan "problémám" lenne,hogy szombaton volt egy kis pecsételő vérzésem. Azóta pedig semmi vérzés,csak kicsi hasszurka van. A következő menzeszem csak csütörtök/péntek körül várható. Lehetett beágyazódásos vérzés? És aki tapasztalt ilyet, annak baba lett belőle?
Tudom, hogy nem vagytok orvosok :) Csak tapasztalatokra vagyok kiváncsi :)
Szia nekem is volt de cak egy pötty a bugyin.Beágyazodott akkor a picim..:-))Már 3 éves..:-))
Kivánom hogy baba legyen!Irj majd ha teszteltél..:-)
Szia, nekem pontosan így volt az első babámnál. Has-szurka és beágyazódásos vérzés.
A másodiknál is vérezgettem, de az parább volt, mert egy vetélésem is volt és akkor nagyon meg volt ijedve, hogy nehogy ez is olyan legyen...
De a te sztorid beágyazódás gyanús erősen. Szerintem gratulálhatok is akár!
24/N, kétgyermekes.
Először is köszönöm a gyors válaszokat!
Még annyi kérdésem lenne, hogy utána mit éreztetek? Voltak már tünetek? Vagy csak az elmaradt menzesz után kezdődtek?
Nagyon ritkán érzem, h a melleim is szurkálnak, de ez menzesz előtt is szokott. Igazából semmi különöset, és szokatlant nem tapasztaltam, a vérzésen kívül.
Remélem, késik, és akkor a hétvégén tesztelek. Igazából reményt ad, h szombat óta nem volt vérzés. Mert először én is azt hittem, h menzesz lesz belőle.
Várom a további tapasztalatokat :)
ez pozitiv. pár nap múlva erőseb lesz. nekem 5 nap késés után nagyon feszültek a melleim, nyomó feszítő érzés volt a hasamban és nagyon fáradékony voltam.
Gratulálok Neked. Könnyű és boldog babavárás, még könnyebb szülést, boldog babázást Neked!
Mi is most szeretnénk már harmadikat, szoríts nekünk :)
Köszönöm:)
Majd csütörtökre nem várom, remélem, hogy nem is jön. :)
Én meg nem tudok aludni. Az a fajta vagyok, aki minden délután tud aludni de pár napja nem hogy délután,de még éjszaka sem megy az alvás. Akárhogy helyezkedek, sehogy sem kényelmes.
Akkor a hétvégén majd még írok, hogy mi a helyzet!
Nektek, Kedves Utolsó, megy a drukk:) Sok sikert! :)
Sziasztok!
Megjött ma reggelre, úgyhogy nem tudom, hogy mi lehetett ez a kis vérzés.
Köszönöm a bíztatást!
És sok sikert a mindenkinek a babához :)
Szia biztos hogy megjött ?
Olyan mint máskor?
ha terhes gyanus vagy inkább menj be a korházba....
majd irj.
Szia!
Aranyos vagy, hogy aggódsz!
Igen, ez biztos hogy menzesz. Bár az fura, hogy nagyon erős. Kíváncsi vagyok, hogy hány napos lesz, mert 5 napig szoktam menzeszelni, de már a múltkor is 8 napos volt.
Jövő héten kérek időpontot a nőgyógyászhoz, mert idegesít, hogy miért volt az a pecsételő vérzésem egy hete.
Majd írok, ha már voltam dokinál :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!