Ismertek olyat, vagy veletek előfordult, hogy 10 nappal
nemvárt elött negatív volt a teszt, utána mégis baba
lett?
Szia!
10 nappal nemvárt előtt miden teszt negatív, hacsak nem volt különlegesen korán az ovud. Nemvárt napján, vagy utána érdemes tesztelni, addig nem.
2012. júl. 9. 04:40
igaza van az elsőnek,még a beágyazódás sem történik meg olyankor
2012. júl. 9. 04:48
Az összes teszt és az összes orvos elmondja,leírja hogy mensi előtt nem érdemes tesztelni,pláne nem 10 nappal!
Ha olvasom mindenhol le van írva hogy mensitől vissza számolva 12-16 napra van az ovuláció,de az átlag 14 nap!Tehát ha mensi előtt 10 nappal teszteltél akkor kb 4 napja lehetett meg a petéd ha sikerült megtermékenyíteni,ami majd csak azután pár napra kezd el beágyazódni!
Nekem mensi napján is extra halvány volt a tesztem,pedig akkor már peteérés után voltam 12 nappal!
2012. júl. 9. 05:08
Pontosan, ahogy írták! :) Nekem még mensi előtti napon is negatív volt, 2 napra rá lett nagyon-nagyon halvány, reggeli első pisiből!
2012. júl. 9. 07:33
Igen, mindenkivel ez van. A gyerekek 100%-a így születik!!! :D (ezt a kérdést...)
2012. júl. 9. 14:17
6/11 A kérdező kommentje:
Válaszolok akkor tehát 20 nappal az együttlét után(úgy,hogy épp menzesz utolsó napján voltunk együtt) korai volt a teszt????
Máshol már mindenhol azt a választ kaptam,hogy nem.
Meg akkor miért írja mindenki mindenhol,hogy együttlét után 2héttel már kimutatja????
Egy kis biológia: A peteérésed 2 héttel a mestruációd előtt van, és akkor eshetsz teherbe csak és kizárólag, amikor peteérésed van. Közvetlenül a menstruációd után szinte 0 az esélye, hogy teherbees, bár létezik olyan, hogy spontán peteérés, ami a ciklusodtól függetlenül történik, de az nagyon ritka és nem érdemes rá alapozni. A teszt 2 héttel a teherbeesésed után mutatja ki a terhességet, viszont teherbe esni csak peteéréskor tudsz, tehát 14 nappal a menstruációd előtt, így ha jó voltál matekból (vagy az ujjaidon kiszámolod), akkor egyértelmű, hogy először az elmaradt menstruáció első napja körül mutatja ki a teszt a terhességet. Egyébként pedig a kérdéseid alapján nem biztos, hogy neked gyereket kellene szülnöd...
2012. júl. 9. 15:18
8/11 A kérdező kommentje:
Értem,tehàt az eddigi több tucat vàlaszoló meg idióta volt?Mert pàrszor màr kiraktam a kérdést,mindenhol azt a vàlaszt kaptam,hogy 20 nappal az együttlét utàn a teszt biztosan kimutatta volna(màshol meg màs lànyoknak.azt javasiltàk,hogy vàrjanak az EGYÜTTLÉT UTÀN 2hetet,akkor màr mutatja a teszt.....ezek szerint több tucatnyi rossz vàlasz van?????
akkor rosszul értelmezted!nem olvastad el a teszt tájékoztatóját?!abba is egyértelműen minden le van írva!HA 28 napos ciklusod van akkor 14. napon van peteérésed,és rá 14 vagyis 2 HÉT múlva tesztelhetsz.Érted már? ha nem nézd meg a google-n az biztos nem hazudik neked
2012. júl. 9. 15:51
10/11 A kérdező kommentje:
Értem,de azért köszi a bunkó hangnemet.
Kapcsolódó kérdések: