Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Hogyan csináljátok BABÁRA...

Hogyan csináljátok BABÁRA VÁGYÓK?!

Figyelt kérdés
FOLYAMATOS KUDARC!!!!!!!!!!!!!!!!Már 3 és fél éve :(Gondolom nem vagyok ezzel egyedül :(Ki hogyan viseli ,próbál talpra állni és nem elkeseredni és erősnek lenni lelkileg???????????
2013. jún. 26. 19:30
 1/8 anonim ***** válasza:
Túl vagytok minden kivizsgáláson? Egyikőtöknél sincs semmi probléma? Ez nagyon sok idő, talán még volt, amit nem néztek, nem próbáltatok. Inszemináció? Lombik? Ezek is megvoltak?
2013. jún. 26. 19:44
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekünk 6 évig tartott. Hogy bírtuk? Figyelemeltereléssel. Új munkahely, nyelvtanulás, a végén már egy 5 éves egyetembe is belekezdtem, amiről most látom utólag, hogy csak pótcselekvés volt (most a babánk mellett már semmi kedvem befejezni). Rengeteg kirándulás, sport. Egy kész vagyont nyaraltunk el, de így is voltak mélypontok. Volt amikor felesleges dolgokat vásároltam, volt amikor zabáltam és híztam.
2013. jún. 26. 20:02
 3/8 A kérdező kommentje:
Igen már túl vagyunk minden vizsgálaton és minden rendben van .Most készülünk az első inszeminációra
2013. jún. 26. 20:38
 4/8 A kérdező kommentje:
6 év ,az igen nem semmi, gondolom hogy nehéz időszak lehetett,de a mostani állapot ,hogy sikerült a kis "CSODA" minden keserű és nehéz percet "begyógyít.Igen a tanulással én is próbálkoztam de fél év után nem érdekelt egyszerűen nem tudott lekötni,most már azért éjjel megy az alvás de az elmúlt 2 és fél év egész éjjel járt az agyam a sok MIÉRT-en,próbálom "pozitívan "felfogni ,megmagyarázni magamnak hogy miért nem sikerül,hisz nagy a szerelem ,harmónia ,boldogok vagyunk ,minden feltétel megvan , de vannak pillanatok amikor teljesen kiborulok.
2013. jún. 26. 20:47
 5/8 anonim ***** válasza:

Szia! Mi 7 éve várunk. Nagyon nehéz,de ahogy az előttem lévő írta csak a figyelem elterelés segíthet, semmi más!

Amúgy nem kötekedésből, de endodokinál is voltál vagy csak nőgyógyász szerint van minden rendben?

Mi sajnos csak nődokihoz jártunk, emiatt lett elpocsékolva 6 és fél év. Itt a gyk-n ajánlották, hogy menjek el endodokihoz és kiderült nagyon nincs rendben a szervezetem. Reverz T3 szindróma és Ir lett diagnosztizálva 5 hónapja. 3 hete voltam ellenőrzésen és most már minden rendben. Fogytam 10 kilót, rendbe jöttek az értékeim. Az endodokim szerint 3 hónapon belül sikerülnie kell a mi kis csodánknak is!

Fel a fejjel! Feladni nem szabad soha!

2013. jún. 27. 10:28
 6/8 A kérdező kommentje:
Igen voltam,az orvosom szülész nőgyógyász és endokrinológus.
2013. jún. 27. 14:40
 7/8 anonim ***** válasza:
2-es vagyok. Végül nekünk is inszeminációval lett babánk. Csak a 3. sikerült, ami egyébként nem számít rossznak, de nekem a mélypont akkor is a 2. sikertelen inszemináció volt. Őszintén szólva én akkor úgy el voltam keseredve, hogy elmentem egy Agykontroll tanfolyamra. Én aki semmiben nem hiszek. A 3. inszmináció előtt elkezdtem inni a Gyuri bácsi féle teákat és használtam a tanfolyamon tanultakat. Meg vagyok arról győződve, hogy az inszemináció és a hormoninjekciók segítettek, de tagadhatatlan, hogy abban a hónapban sikerült, amikor teáztam és pozitív gondolatokat "programoztam". Szerintem enélkül is sikerült volna, de ártani biztos nem árott a többi. Úgy voltam vele, hogy nem bocsátanám meg magamnak, ha nem teszek meg minden tőlem telhetőt. Egyik barátnőm most valami gyógyvizes kúrára megy, ő abban hisz, abban bízik.
2013. jún. 27. 14:49
 8/8 anonim ***** válasza:
Mi 5,5 évet vártunk, nagyon nehéz volt. :( Hullámhegyek, hullámvölgyek a hangulatunkban.
2013. jún. 29. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!