Hogyan csináljátok BABÁRA VÁGYÓK?!
Figyelt kérdés
FOLYAMATOS KUDARC!!!!!!!!!!!!!!!!Már 3 és fél éve :(Gondolom nem vagyok ezzel egyedül :(Ki hogyan viseli ,próbál talpra állni és nem elkeseredni és erősnek lenni lelkileg???????????2013. jún. 26. 19:30
1/8 anonim válasza:
Túl vagytok minden kivizsgáláson? Egyikőtöknél sincs semmi probléma? Ez nagyon sok idő, talán még volt, amit nem néztek, nem próbáltatok. Inszemináció? Lombik? Ezek is megvoltak?
2/8 anonim válasza:
Nekünk 6 évig tartott. Hogy bírtuk? Figyelemeltereléssel. Új munkahely, nyelvtanulás, a végén már egy 5 éves egyetembe is belekezdtem, amiről most látom utólag, hogy csak pótcselekvés volt (most a babánk mellett már semmi kedvem befejezni). Rengeteg kirándulás, sport. Egy kész vagyont nyaraltunk el, de így is voltak mélypontok. Volt amikor felesleges dolgokat vásároltam, volt amikor zabáltam és híztam.
3/8 A kérdező kommentje:
Igen már túl vagyunk minden vizsgálaton és minden rendben van .Most készülünk az első inszeminációra
2013. jún. 26. 20:38
4/8 A kérdező kommentje:
6 év ,az igen nem semmi, gondolom hogy nehéz időszak lehetett,de a mostani állapot ,hogy sikerült a kis "CSODA" minden keserű és nehéz percet "begyógyít.Igen a tanulással én is próbálkoztam de fél év után nem érdekelt egyszerűen nem tudott lekötni,most már azért éjjel megy az alvás de az elmúlt 2 és fél év egész éjjel járt az agyam a sok MIÉRT-en,próbálom "pozitívan "felfogni ,megmagyarázni magamnak hogy miért nem sikerül,hisz nagy a szerelem ,harmónia ,boldogok vagyunk ,minden feltétel megvan , de vannak pillanatok amikor teljesen kiborulok.
2013. jún. 26. 20:47
5/8 anonim válasza:
Szia! Mi 7 éve várunk. Nagyon nehéz,de ahogy az előttem lévő írta csak a figyelem elterelés segíthet, semmi más!
Amúgy nem kötekedésből, de endodokinál is voltál vagy csak nőgyógyász szerint van minden rendben?
Mi sajnos csak nődokihoz jártunk, emiatt lett elpocsékolva 6 és fél év. Itt a gyk-n ajánlották, hogy menjek el endodokihoz és kiderült nagyon nincs rendben a szervezetem. Reverz T3 szindróma és Ir lett diagnosztizálva 5 hónapja. 3 hete voltam ellenőrzésen és most már minden rendben. Fogytam 10 kilót, rendbe jöttek az értékeim. Az endodokim szerint 3 hónapon belül sikerülnie kell a mi kis csodánknak is!
Fel a fejjel! Feladni nem szabad soha!
6/8 A kérdező kommentje:
Igen voltam,az orvosom szülész nőgyógyász és endokrinológus.
2013. jún. 27. 14:40
7/8 anonim válasza:
2-es vagyok. Végül nekünk is inszeminációval lett babánk. Csak a 3. sikerült, ami egyébként nem számít rossznak, de nekem a mélypont akkor is a 2. sikertelen inszemináció volt. Őszintén szólva én akkor úgy el voltam keseredve, hogy elmentem egy Agykontroll tanfolyamra. Én aki semmiben nem hiszek. A 3. inszmináció előtt elkezdtem inni a Gyuri bácsi féle teákat és használtam a tanfolyamon tanultakat. Meg vagyok arról győződve, hogy az inszemináció és a hormoninjekciók segítettek, de tagadhatatlan, hogy abban a hónapban sikerült, amikor teáztam és pozitív gondolatokat "programoztam". Szerintem enélkül is sikerült volna, de ártani biztos nem árott a többi. Úgy voltam vele, hogy nem bocsátanám meg magamnak, ha nem teszek meg minden tőlem telhetőt. Egyik barátnőm most valami gyógyvizes kúrára megy, ő abban hisz, abban bízik.
8/8 anonim válasza:
Mi 5,5 évet vártunk, nagyon nehéz volt. :( Hullámhegyek, hullámvölgyek a hangulatunkban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!