Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Lányok, akik régóta vártok...

Lányok, akik régóta vártok babára, vagy már sikerült, de hosszú évekig küzdöttetek érte nem háborít fel, amikor valaki amiatt hisztizik, hogy nem olyan nemű a babája, mint amit ő akart?

Figyelt kérdés
Nem tudom miért, de engem ez jobban fel szokott bosszantani, mint ha valaki elveteti.
2013. jún. 25. 14:54
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
65%
DE pont belefutottam egy ilyenbe minap 1 éve probálkoztak és terhes lett erre nem olyan nemü amit szeretne és mondta hogy hát maga alatt van ö is és a párja is na én ugy felhuztam magam hogy kiszaladt a véleményem......aztán csak hebegett habogott hogy megprobálják majd elfogadni meg szeretni......
2013. jún. 25. 14:56
 2/19 anonim ***** válasza:
82%

Szerencsére kamaszkoromban hallottam utoljára olyanról, aki szülés után nem nézte meg a babáját, merthogy fiú lett, és ő lányt várt.

Mi 3,5 évig próbálkoztunk hiába, végül inszeminációval fogant a kisfiunk, örültünk, hogy mindketten egészségesek vagyunk. Körülöttünk mindenki tudatosan vállalt babát, és örült fiúnak, lánynak egyaránt.

2013. jún. 25. 14:57
 3/19 anonim ***** válasza:
82%
Megpróbálják elfogadni??? Nem két fejjel születik, csak más a neme...jézusom....
 4/19 anonim ***** válasza:
82%

Már 2 fiam van,nem mondanám,hogy felháborít,de azért szerintem nem szép dolog...Én úgy vagyok vele, hogy Isten tudja miért adja éppen azt a gyereket,akit kapunk.

Szeretnénk harmadikat és bevallom,örülnék nagyon ha lány lenne, a 2 fiú mellé,de ha fiút kapunk,neki is nagyon fogunk örülni,max. nehezebb lesz nevet választani:D

5/19 anonim ***** válasza:
66%

De! És ha valaki közli vele hogy azért ennél nagyobb problémája ne legyen az életben, akkor még le is pontoz! :-D

Mi az, hogy majd valahogy megpróbálja elfogadni??? Akkor már nem is az ő gyereke, ha nem olyan nemű, ahogy azt előre eltervezte?

2013. jún. 25. 14:59
 6/19 anonim ***** válasza:
60%
A természet kiszámíthatatlan. Ha ez nem tetszik, akkor tessék készen "beszerezni" egy babát. Tessék elmenni örökbefogadni, és akkor ki lehet választani, hogy milyen nemű, szemszínű, hajszínű, stb... babát szeretne.
2013. jún. 25. 15:03
 7/19 A kérdező kommentje:

A sógornőmnek született 2 csodálatos, gyönyörű kisfia. Már a 2. terhességnél is csalódott volt, hogy fia lett, de ez van, egyébként imádja mindkét fiát. Csak emiatt akart egy 3. gyereket is, hátha az lány lesz, viszont csak nem akart sikerülni. Én hülye próbáltam vígasztalni, hogy ne legyen emiatt elkeseredve, ha nem lesz harmadik gyerek az azért nem akkora tragédia. Mi ekkor már 5 éve vártunk babára. Erre volt pofája azt mondani nekem, hogy az ugyanakkora tragédia, hogy neki nem jön össze a 3. baba, mint hogy nekünk nem jön össze az első. Hát szerintem nagyon nem.

Egyébként 6 év után kezelésekkel terhes lettem és tavaly megszületett a kislányunk. De engem azóta is felháborítanak az ilyen megnyilvánulások, meg az is amikor itt feltesz valaki ilyen kérdést és lehurrogják azt aki le meri írni, hogy bárcsak neki lenne bármilyen nemű gyereke.

2013. jún. 25. 15:06
 8/19 A kérdező kommentje:
Azokat meg végképp nem értem, akiknek már az első babánál sem mindegy.
2013. jún. 25. 15:07
 9/19 anonim ***** válasza:
39%
Elég bunkó a sógornőd. Ez kb. olyan lehetett, mint amikor nekem elment a babám, és tesómnak meg sógornőmnek az volt a legnagyobb problémája, hogy anyukám túl gyakran megy hozzájuk megnézni az unokáját. Nekem meg vérzett a szívem, mert bárcsak nekem lett volna az a bajom, hogy az anyósom túl gyakran jönne unokázni. De persze mennyivel jobb volt így nekem... És állandóan jöttek azzal, hogy majd megtudom ha lesz gyerekem. Sosem értettem az ilyen zéró empátiával megáldott embereket, hogy ahelyett hogy hálát adnának a sorsnak az egészséges gyerekeikért, van pofájuk olyanoknak rinyálni, akik bármit megadnának egy babáért. Ez a fiú-lány kérdés ugyanilyen.
2013. jún. 25. 15:18
 10/19 anonim ***** válasza:
60%
Van egy rokonom,most várja az első gyermekét(nehezen jött,de természetes úton fogant) 40 évesen és össze van törve,mert fiú lesz.
2013. jún. 25. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!