Igen,hetfo reggel megyek az orvoshoz!Es addig ulok ott mig nem csinalnak egy vertesztet!:D
2012. dec. 8. 19:16
3/19 anonim válasza:
Gratulálok!!!! :))))
2012. dec. 8. 19:18
4/19 anonim válasza:
Két nap múlva ismételd meg, vagy hétfőn vegyél egy érzékeny tesztet (rossmannba lehet kapni).
Nagyon reménykeltő!!! A görbéd is nagyon szép pco ide vagy oda, fennt van a hő, ez a lényeg.
Ne éld bele nagyon magad, mert nekem is csinált ilyen csíkot a teszt, és sajna nem voltam babás. :( Lényeg hogy szerintem halkan gartulálok! :) Írd meg a fejleményeket!
2012. dec. 8. 19:25
5/19 A kérdező kommentje:
Kedves utolso!Nem Magyarorszagon elek,de venni fogok egy tesztet es azt is megcsinalom! Nekem 2 ciklussal ezelott volt megteveszto 2 csikos tesztem,2 is...Clearblue es egy noname kazettas..Ez a fajta teszt meg soha semmit nem mutatott nekem,ezert is orultem ennyire..:) De igen tudom hogy nem szabad belelenem magamat,de megis boldog vagyok!:)
2012. dec. 8. 19:33
6/19 anonim válasza:
nagyon szorítok! pcos vagyok én is...de durva...ilyen későn is lehet peteérés????honnan tudtad hogy lesz ilyen későn?:O:O
2012. dec. 9. 20:27
7/19 A kérdező kommentje:
Pont ez a durva hogy nem tudtunk rola..Vervetelem volt a 20.naptol minden heten,es ugy lattak elotte egy hettel hogy a progreszteron szintem kicsit emelkedik tehat lesz valami,de ezt azon a heten mondtak amikor en mar tudtam hobol hogy valami tortent..Nem tudtunk rola..Es spontan voltunk egyutt pont ezert..Maskor mindig ragorcsoltunk hogy na most van peteeres..de most nem,es sikerult is..:D Es amugy pont elkezdtem egy sulit, es elkezdtem munkat keresni mellette es megterveztem a nyaramat is..Es lassatok csodat...:D
2012. dec. 9. 23:44
8/19 A kérdező kommentje:
A tesztem szepen erosodik.Ma van egy alap idopontom a noverrel,Kovetkezo hetre kapok orvosi idopontot.:) Nagyon orulok!Csak tenyleg minden rendben legyen..
2012. dec. 10. 13:47
9/19 anonim válasza:
Gratulálok!
El se hinném, hogy az 57. napon is lehet pozi tesztelni!
Szeded a metet?
2012. dec. 10. 18:42
10/19 A kérdező kommentje:
Koszonom! Nem szedek en semmit se..Clostit szedtem be nyaron,d ecsak egy dobozzal..Az itteni orvosok meg egy gyogyszert se adtak..Most kezdtek volna a gyogyszer kurat..:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!