LH teszt, tegnap leesett az ovum, és akkor totál negatív volt. Nem értettem, és mérges is voltam, mert ráadásul nem is tudtunk együtt lenni a Férjemmel. Ezt a tesztet most reggel csináltam, tudom, hogy délután kéne. Szerintetek van esély még?
LH teszt, tegnap leesett a hőm, és az ovum volt negatív. Rosszul írtam, bocsi, de már ideges vagyok. Kérlek segítsetek, hogy mikor a jó időpont.
2012. dec. 8. 09:31
2/12 anonim válasza:
Én úgy tudom(egy ovutesztekkel foglalkozó oldalon olvastam),hogy az együttlétet az első pozitív ovuteszt estéjére,vagy másnap reggelre érdemes időzíteni.
2012. dec. 8. 10:13
3/12 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy írtál. És ez szerinted már pozitív?
2012. dec. 8. 10:14
4/12 anonim válasza:
Jah,meg olyat is olvastam már,hogy amikor negatív lesz az ovuteszt,akkor kell együttlenni,mert a pozitív "csak" azt jelzi,hogy 24-36 órán belül bekövetkezik az ovu.De ha a pozitív teszt napján vagytok együtt,az is teljesen jó,ugyanis a "kiskatonák" 2-3 napig életképesek,extrém esetben még tovább.:)Meg azt mondják,hogy inkább a "kiskatonák" várjanak a petesejtre,mint fordítva.:)Tehát ezért is tartják úgy,hogy a + teszt estéjén,vagy másnap reggel legyen az együttlét.Remélem tudtam segíteni.:)(előző vagyok)
2012. dec. 8. 10:18
5/12 anonim válasza:
Úgy gondolom,hogy igen,ez pozitív.De hátha jönnek más válaszolók is.:)
2012. dec. 8. 10:20
6/12 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindegyikőtöknek!
2012. dec. 8. 10:21
7/12 anonim válasza:
Az pozitív! Mindent bele! :)
2012. dec. 8. 11:06
8/12 anonim válasza:
Szerintem is pozitiv!:) de ha van meg teszted, csinalj azert egyet delutan is:)
En ugyanigy voltam! Kora reggel elso pisibol csinaltam egy nagyon eros pozi ovutesztet. Veletlenul pont elotte valo este voltunk egyutt, es utana masnap este:) szoval amikor mar nega volt az ovuteszt:) ket naponta az idealis.
Azota 38 hetes kismami vagyok,
Sok sikert!!!
2012. dec. 8. 11:27
9/12 A kérdező kommentje:
Ha együtt leszünk ma, amikor pozitív, és holnap este is (amikor már talán negatív lesz), akkor jók leszünk? Illetve nagyobb esélyünk lesz? Van még tesztem, délután is csinálok egyet. Utolsó: Nektek így elsőre összejött?
Köszönöm mindenkinek, hogy írt!
2012. dec. 8. 11:41
10/12 anonim válasza:
Szerintem ma is legyetek együtt+holnap is.De ha holnap is még + lesz a teszt(olvastam már olyat,hogy valakinek 2 napig volt az),akkor holnap ne,hanem majd holnapután.A spermák 2-3 napig életképesek,vagy akár még tovább.De ez az átlag.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!