Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pozitív vagy negatív?

Pozitív vagy negatív?

Figyelt kérdés

LH teszt, tegnap leesett az ovum, és akkor totál negatív volt. Nem értettem, és mérges is voltam, mert ráadásul nem is tudtunk együtt lenni a Férjemmel. Ezt a tesztet most reggel csináltam, tudom, hogy délután kéne. Szerintetek van esély még?

[link]

Köszönöm előre is a normális válaszokat!

2012. dec. 8. 09:25
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
LH teszt, tegnap leesett a hőm, és az ovum volt negatív. Rosszul írtam, bocsi, de már ideges vagyok. Kérlek segítsetek, hogy mikor a jó időpont.
2012. dec. 8. 09:31
 2/12 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom(egy ovutesztekkel foglalkozó oldalon olvastam),hogy az együttlétet az első pozitív ovuteszt estéjére,vagy másnap reggelre érdemes időzíteni.
2012. dec. 8. 10:13
 3/12 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy írtál. És ez szerinted már pozitív?
2012. dec. 8. 10:14
 4/12 anonim ***** válasza:
Jah,meg olyat is olvastam már,hogy amikor negatív lesz az ovuteszt,akkor kell együttlenni,mert a pozitív "csak" azt jelzi,hogy 24-36 órán belül bekövetkezik az ovu.De ha a pozitív teszt napján vagytok együtt,az is teljesen jó,ugyanis a "kiskatonák" 2-3 napig életképesek,extrém esetben még tovább.:)Meg azt mondják,hogy inkább a "kiskatonák" várjanak a petesejtre,mint fordítva.:)Tehát ezért is tartják úgy,hogy a + teszt estéjén,vagy másnap reggel legyen az együttlét.Remélem tudtam segíteni.:)(előző vagyok)
2012. dec. 8. 10:18
 5/12 anonim ***** válasza:
Úgy gondolom,hogy igen,ez pozitív.De hátha jönnek más válaszolók is.:)
2012. dec. 8. 10:20
 6/12 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindegyikőtöknek!
2012. dec. 8. 10:21
 7/12 anonim ***** válasza:
Az pozitív! Mindent bele! :)
2012. dec. 8. 11:06
 8/12 anonim ***** válasza:

Szerintem is pozitiv!:) de ha van meg teszted, csinalj azert egyet delutan is:)

En ugyanigy voltam! Kora reggel elso pisibol csinaltam egy nagyon eros pozi ovutesztet. Veletlenul pont elotte valo este voltunk egyutt, es utana masnap este:) szoval amikor mar nega volt az ovuteszt:) ket naponta az idealis.

Azota 38 hetes kismami vagyok,

Sok sikert!!!

2012. dec. 8. 11:27
 9/12 A kérdező kommentje:

Ha együtt leszünk ma, amikor pozitív, és holnap este is (amikor már talán negatív lesz), akkor jók leszünk? Illetve nagyobb esélyünk lesz? Van még tesztem, délután is csinálok egyet. Utolsó: Nektek így elsőre összejött?

Köszönöm mindenkinek, hogy írt!

2012. dec. 8. 11:41
 10/12 anonim ***** válasza:
Szerintem ma is legyetek együtt+holnap is.De ha holnap is még + lesz a teszt(olvastam már olyat,hogy valakinek 2 napig volt az),akkor holnap ne,hanem majd holnapután.A spermák 2-3 napig életképesek,vagy akár még tovább.De ez az átlag.
2012. dec. 8. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!