Mi van ezekkel az ovutesztekkel? Pozitív-negatív-újra pozitív? Lehetséges ez?
Sajnos a kép minősége nem a legjobb mert csak telefonnal tudtam fényképezni de talán azért látszik a lényeg.Azt hittem, hogy már megvolt az ovum, mert igaz, hogy halványan de egyformák voltak a csíkok aztán negatív is lett és most újra pozitív volt tegnap este is.Teljesen tanácstalan vagyok, hogy akkor most mi van...:(
A halvány vonalakat nem kell beleszámolni, az ovulációs tesztnél az erős vonalak számítanak csak. :(
Tehát ahogy elnézem, nejed lehetett egy spontán peteérésed is.
na ez az amit én nem csinalnék nem vezetném nézegetném és akkor ugornék rá a páromra mikor van ovum mert ugy nehezn fog összejönni (látom még csak a harmadik hónap) de inkább lazitsatok ne ezeket nézd állandóan, össze fog jönni a baba anélkül is
amugy lehet spontán peteérés egy jo aktus után is (mégha a teszt nem is jelezte volna)
29 hetes kismama
Én úgy csináltam, hogy kiszámoltam kb mikor lehet a peteérésem, és hogy akkor csináltam egy terhességi tesztet, hogy megerősítsem magam. És amikor láttam hogy a számításaim jók voltak akkor örültem :D És szexeltem a férjemmel. Ma egy 20 hónapos fiúcska mamája vagyok.
Szóval számolgass, és amikor kitaláltad kb mikor van akkor csinálj tesztet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!