Akinek nem volt rosszullétes időszaka terhessége elején, alatt és végén, milyen nemű gyereke született?
Figyelt kérdés
Gondolok itt a hányásra, émelygésre vagy más tünetekre.
Én mindössze 3x voltam rosszul,de akkor is a melegtől, fülledségtől. Egy héten egyszer öklöndöztem, ez is max 4-5 alkalommal volt.
Tudom,hogy ez nem befolyásol semmit, csak kiváncsi vagyok rá.
18+6hkm
2013. jún. 21. 17:57
1/19 anonim válasza:
Szia!
24 hetes vagyok! A terhességem eddigi ideje alatt kb 2 napig voltam rosszul, az is csak akkor miútán megláttam a teszten a 2 csikot. Szal sztem pszihés alapon. Egyébként abszolút tünetmentes voltam. (mostanra leszámitva a derékfájást, gyomorégést) és Kisfiam lesz!
Sztem semmit nem jelent a rosszullét!
3/19 anonim válasza:
nem voltam nagyon rosszul, kétszer hánytam, plusz pár hét hányinger esténként, 2 lányom lesz
4/19 anonim válasza:
Nekem kislányom lesz, semmi rosszullétem nem volt eddig, édesanyám ugyanígy volt, bmilyen meglepő én is lány lettem :)) 27 hkm!
5/19 anonim válasza:
26hetes vagyok, és kislányom lesz:)
6/19 anonim válasza:
EGyszer sem voltam rosszul, fiam lesz. 19hkm
7/19 anonim válasza:
Egyik terhességem alatt sem fordult elő rosszullét, mindkettő kislány.
8/19 anonim válasza:
Nem voltam rosszul.Kisfiam lesz!
21hkm
9/19 anonim válasza:
Nem voltam rosszul 1x sem: lány lett
10/19 anonim válasza:
Egyszer sem voltam rosszul,kislány :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!