Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy kezeltétek az érzést,...

Hogy kezeltétek az érzést, hogy nem olyan nemű, mint gondoltátok?

Figyelt kérdés
Messze égen -földön nincs a családban fiú. Sokat játszottam az elmúlt években kislányokkal, testvérek és unokatestvérek között sincs fiú nálunk. Nekem fiam lesz. Teljesen idegen számomra minden. Imádom már most, de kicsit meg vagyok ijedve. Honnan fogom tudni, hogy mire van szüksége? Mármint lelkileg, nevelésben. Bele lehet jönni csak úgy? Veletek volt ilyen?
2013. jún. 21. 11:39
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk pont fordítva volt. És most h lányom van annyira megszoktam mikor a sógoromék pelenkázzák a kisfiúkat már az tűnik idegennek pedig előtte az volt úgymond a megszokott. :)

Simán belejössz. Mondom el se fogod tudni képzelni h egyszer ez neked idegen volt. :)

2013. jún. 21. 11:44
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Lelkileg pont ugyan arra van szüksége mint egy lánynak.
2013. jún. 21. 11:44
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Én pont így voltam.

Húgom van, unokahugaim, mindig lányos játékokkal játszottam, sosem voltam kék-zöld foltos stb.

Elsőre mindig kislányt szerettem volna.

Aztán kb. ahogy teherbe estem, tudtam hogy fiam lesz, megéreztem, illetve hamar elkezdtem szőrösödni (ne nevessetek, a kis tesztoszteronbombától fekete szőrös lett a hasam és a combom).

Most már 3,5 éves, és 10 lányért nem cserélném el, titokban arra vágyom, a tesó is fiú legyen.

Heti 2x lógunk az ablakban, nézzük a kukásutót, számoljuk a repülőket, rengeteget autózunk, focizunk, rollerezünk stb.

Tök jó fiús anyának lenni!

2013. jún. 21. 11:46
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ó belejössz :) Mikor ott lesz már mint BABA akkor őt magát fogod megismerni és nem azt nézed majd fiú e vagy lány, vannak anyás bújós fiúk és vagány önállóbb lányok (nekem mindkettő kijutott) úgyhogy nem lehet általánosítani nem szerint.

Egyébként meg nekem a 3.babámmal volt ez hogy teljes bizonyossággal fiút éreztem már a neve is megvolt kezdetektől. Erre bizony 24 hetes vagyok és 5ször mondták eddig hogy tuti lány:)) ennyit a megérzésekről:))

2013. jún. 21. 12:02
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább csak a fő kérdésedre tudok választ adni, más jellegű mint a történeted. A mi családunk és a férjem családja is tele van fiúkkal. Engem szerintem "elcseréltek" mert rajtam kívül nincs lány a családban. Én lányt akartam, csak is lányban gondolkodtunk. Már 12 hetesen megmondták, hogy 90%, hogy fiú lesz. Valahogy nem csalódtam, tudtam hogy ő az én kisfiam és bolond voltam, hogy lányt akartam. Amikor 4D UH az arcát is megláttam tudtam, hogy igen ő az én okos kisfiam, csak is ő lehet az a gyermek akire annyira vártunk. Már nem is érdekelnek a kislányok! (persze majd másodjára megpróbálunk lányra gyúrni)
2013. jún. 21. 12:08
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Én ugyanígy vagyok, mint a kérdező! Bár én éreztem, hogy fiam lesz, jött erősen a belső sugallat..

A mi családunkban csak lányok vagyunk, sokat bújunk szeretjük egymást..

Párom családjában csak fiúk, az anyuka nagyon rideg és sztem párom direkt választott engem, aki felmelegítette őt :)

És most, hogy fiúnk lesz, kicsit ijesztő, hogy kell fiút nevelni? Egyszerűen nem tudom :( De biztos, hogy legnagyobb szeretettel és szerelemmel fordulok hozzá. Egy dolgot szeretnék elkerülni, azt, hogy nekünk ilyen rideg, hűvös családunk legyen..

Szerintem ha ott leszünk, tuti belejövünk, csak addig fura míg ábrándozás szinten van a dolog :)

2013. jún. 21. 12:24
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Hu, teljesen megértem. Valahogy alap volt, hogy majd egyszer kislányom lesz. Erre a 14. héten 100%-osra megmondták, hogy fiú van a pocakban! Kellett egy kis idő,míg ráhangolódtam. Anyukám nem is tudta takargatni a csalódottságát! Még a születése után is többször beszélgetett a kisfiammal - pár hónaposan, és kérdezgette tőle, hogyhogy nem lány! :) Talán mostanra már kezd megbékélni vele, és nem kislányomnak hívja :) Most 9 hónapos a fiam, és már nekem is az fura, ha másnak nincs a pelusba kukac!!! Minden baba imádni való,nem a nemét szereted, hanem önmagáért! Első években meg még szinte semmi különbség köztük. Ugyan úgy kell szeretni őket, igénylik is ezt, ugyan úgy bújnak, ha nem jobban, mint a lányok, a fiúk anyásabbak is akár, azt mondják, hogy a fiú több külső jegyet örököl az anyukától (mintha magamat látnám benne baba koromban, annyira hasonlítunk). Azt sajnálom, hogy nem lesz kinek fonogassam a haját, és hogy nagyon kevés cuki, aranyos fiús ruhácskák vannak, mind ronda feliratos, rémisztő. De a fiamat nem adnám senkinek és semmiért, imádom őt és a pelusba lévő kukacát is! :D

Sok boldogságot majd a babához!

2013. jún. 21. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!